Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Portos
Nov uporabnik

Napisal/-a Portos To avg 10, 2010 9:52 pm

Audi A6 je OK, ampak za škodo superb pa lahko rečem da je eden redkih avtomobilov ki je res vreden vsakega evra. To recimo za premium znamke (BMW,Mercedes,Audi) ne morem trditi, ker superb nudi isto udobje in opremo za 1/3 ali še več manjšo ceno.
Drgač pa ne moreš zgrešit z A6, sam če pa mal izven "škatle" človek pogleda, vidi kaj se da dobiti za manj denarja. Seveda potem se pa ne voziš z Audijem, ampak z "neko" škodo.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr avg 11, 2010 12:28 am

mater ste ga posilili s to skodo.

lepa je, ugodna je, je pa moz napisal da hoce audi in pika :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Sr avg 11, 2010 7:10 am

kaj hudiča pol sploh sprašuje? a je sam še en ki se hvali da bo audija kupil?
potem naj pač človek kupi audija in naj ne sprašuje po forumih bedarij simple ass that. ;)

pa brez zamere

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr avg 11, 2010 2:17 pm

Zanimalo ga je par dejstev da nebo kupil mačka v žaklju. Je že prav, da vpraša ala?
[size=75]Volvo. For life.[/size]

R66
Nov uporabnik

Napisal/-a R66 Če avg 12, 2010 9:41 pm

V bistvu je šlo malo offtopic, ampak dejstvo je da definitivno ostajam na dosedanji znamki. Pa ne da bi imel karkoli proti drugim, sem pogledal tudi malo info o tej superbki, vendar imam v glavi trenutno le audija. Drugače pa gledam letnike 07 oz. do 20.000€.
Me pa malo skrbi, da bo res treba it pogledat v DE, saj zaenkrat nisem našel nobenega primernega v Sloveniji (avto.net). Kilometri me toliko ne motijo kot "neznana" zgodovina avtomobila. Zgleda da bo potrebno malo potrpljenja in čakanja.

R66
Nov uporabnik

Napisal/-a R66 Če avg 12, 2010 9:47 pm

vojkostar je napisal/-a:kaj hudiča pol sploh sprašuje? a je sam še en ki se hvali da bo audija kupil?
potem naj pač človek kupi audija in naj ne sprašuje po forumih bedarij simple ass that. ;)

pa brez zamere

Vse kar sem želel je to, da bi mi lahko nekdo, ki ima mogoče izkušnje s tem vozilom svetoval...
Žal vidim da se ne da.
Prosil bi moderatorja če zaklene to temo, ker stvar ne vodi nikamor.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov