miha taufer je napisal/-a:mislim da bom kupil alfo
imam 11000 eur gotovine
če imaš 11000 gotovine pojdi na crono car v lj, starejši možakar ti bo odlično svetoval, tudi mehanika lahko imaš s sabo itd.
optimalna izbira.
lizard je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Avto ki mu ni para na zanesljivosti in udobni vožnji
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3954604&show=1
Zaradi zanesljivosti so verjetno ob obsežnem face-liftu tako na veliko povdarjali da so odpravili probleme z elektroniko. A6 in BMW 5 sta precej oklestila prodajo E-ja v tem obdobju.
miha taufer je napisal/-a:koliko mislite da bom dobil za renault clia letnik 1995 z rt opremo in prrevoženimi 395000 km
mihaing je napisal/-a:miha taufer je napisal/-a:v ponedeljek grem na dunaj tam sem našel alfo 159 letnik 2005 oktober z 70000 km za 7400 eur
sabo bom vzel še dva očetova prijatelja ki servisirata avtomobile
Škoda časa in denarja. Dal boš 10000 EUR za 5 let staro alfo ki ima po vsej verjetnosti xxx tisoč km
jack86 je napisal/-a:Zgoraj omenjena laguna je od prvega lastnika in 80.000km če se prav spomnim.
Mislm da octavie 1. generacije ne morš vštric lagune postavt.
Glede alfe sem pa že slišal marsikaj (pluse in minuse), vendar ne bom nič rekel, ker sam nimam nobenih izkušenj z alfami. So pa poceni sam k ma notranjost za moj okus obupno.
denis,mag. je napisal/-a:prosim da se usedeš v alfo in laguno potem pa povej kakšna je notranjost ene in druge.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov