_Ozi_ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:se strinjammeni je tudi DS3 oblikovno dosti lepši od cliota
clio je neki standart, kot da bi pogledal golfa
Pa si kdaj videl navadnega Cliota in RS-a v živo? Ne rečem, da proti DS3 (meni je tudi všečen) res ne zgleda tako stajliš, ampak Clio RS standard? Gtfooh
gofra je napisal/-a:Cca 160 konjski turbac se lahko razen v doziranju moci mirno kosa s precej krepkejsimi NA bratci - veckrat preverjeno v praksi. Koncna moc ni vse...
... Kar se pa ta poporane verzije DS3ja tice - v UK bo za debela dva tisocaka drazji od Cooperja S. Pa kljub temu, pescica novinarjev, ki ga je testirala je bila enotnega mnenja - gre za suvereno sportno vozilo, ki pa mu do Cliovega ranga se manjka...
Patrik_A3 je napisal/-a:vsake oči imajo svojega malarjavidel rs-a par dni nazaj, tako da ostajam pri svojem komentarju
meni je rs lep, ampak nič posebnega, DS3 mi je pa nekaj posebnega ko ga na cesti vidim.
Under the bonnet, the Citroen has the same 1.6-litre turbo as the Cooper S, but in the DS3 the output is a more modest 148bhp – that’s 33bhp down on the latest MINI. However, the car matches its rival for torque and is 40kg lighter – at 1,165kg – which helps to explain how the less powerful DS3 was one-tenth quicker in the sprint from 0-60mph at the test track, with a time of 6.7 seconds.
xc70 2.5t je napisal/-a:za megana mi še ne nanese ker je tm 25.000e... minija sm pa mislu uzet 1 let al 2 let starga za 19000-20000e... sam k sm poskus cliota sm vidu da se to da ne splača k za ta denar dobiš nov avto(clio) v vseh pogledih primerljiv z minijom..
težka je to odločitev kaj zdej a počakam pa še nabiram denar al da kupm cliota rs...
xc70 2.5t je napisal/-a:za megana mi še ne nanese ker je tm 25.000e... minija sm pa mislu uzet 1 let al 2 let starga za 19000-20000e... sam k sm poskus cliota sm vidu da se to da ne splača k za ta denar dobiš nov avto(clio) v vseh pogledih primerljiv z minijom..
težka je to odločitev kaj zdej a počakam pa še nabiram denar al da kupm cliota rs...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov