jack86 je napisal/-a:študent je napisal/-a:Pozdravljen!
osebno sem izbiral med renault meganom, fiat stilo, pa tudi clio in punto sta bila v igri.
Glede na tvoje želje bi ti svetoval megana ali stila.
Vendar pazi se 1.9 dci pri renaultu, 1.5 je pa bolj kot ne nepremičnina v kolikor je v avtu več oseb.
Sam sem se odločil za stilota 1.9 jtd in iz prve roke povem, da ni primerjave med meganom in stilom, zakaj?
1. Motor 1.9 jtd v primerjavi z 1.5 ali 1.9 dci.
2. Plastika v notranjosti je dosti na višji ravni( mehka plastika na armaturi in popolnoma nič slabša ali celo boljša kot v mondeo 05 letnik).
3. Udobje v vožnji me je presenetilo, saj sem pričakoval trše podvozje.
4. Več opreme( 8x air bag, abs, asr, esp itd).
5. Boljše vozne lastnosti predvsem v dežju.
6. Povprečna poraba okoli 5,6 l ob dinamični vožnji.
7. itd itd..
Torej za okoli 4000eur mislim, da je vse jasno.
Lep pozdrav.
PHAHAAAAHAAAA!
Plastika pri fiat stilotu na višji ravni?? Jaz sem tut ta avto gledal, pa bolj trde plastike nisem videl nikjer kot sam v fiatu! Pa grdo je notr, k 25 let star avto. Megane pa stilo sta se mi zdela kot da bi primerjal dneno sobo z drvarnico.
Pa pozabi za take kilometre na avtomobile z 260.000 prevoženimi. Boš mogu še par čukov vanj vložit, da se boš lahko sploh zanesljivo vozu in v trenutku jih boš mel 300.000 km kar pa niti ni tako malo.
Mislm da z meganom k si ga sam predlagal nimaš kaj zgrešit.
Jaz imam tudi megana dizla 1.9 isti letnik, pa jih mam že čez 200.000 prevoženih in nisem mel nobenih problemov (trkam po lesu

)
Drgač pa ti Študent, magistr Denis, Fiatfan al kuga klinca že si, ne pametuj preveč k te mamo že vsi počasi zadost.
Zdj res nevem ali bi spet radi začeli kregarijo, potem pa sm js kriv, od administratorjev začnem js kregarijo.
Če še nisi ugotovil ima stilo trdo gumo na vrhnjem delu armature, megane pa celotno trdo plastiko, ki večje katastrofe ne more biti.
Najbolje, da se kje dobimo pa skupaj pogledamo kakšna je plastika, da pa dejstva, ki jih lahko preveri stara mama zanikate je pa tud katastrofa.
Dragi renault fan, še enkrat preveri, kaj si napisal.
Kot sem rekel, preveril sem oba avta in ne samo 2 zato ni primerjave na teh dveh avtih.
Polo78 je napisal/-a:študent je napisal/-a:2. Plastika v notranjosti je dosti na višji ravni( mehka plastika na armaturi in popolnoma nič slabša ali celo boljša kot v mondeo 05 letnik).
Hahaha, ti nisi resen. Vozil sem tako Megana (prejšnji model) kot Stilota, zato vem da to ne drži. Poleg tega je imel kolega Stilota in toliko čričkov ter škripanja plastike kot je imel pa ta avto pa tudi še noben drug ni imel v katerem sem se peljal. KIA, ki se jo včasih s tem v zvezi šimfa, je avion v primerjavi s tem.

ja očitno ste ga dobro vzdrževali, kot tvoj kolega.
Moj nima nobenih čričkov, plastika na vrhu armature je identična fordovi ( mondeo 05, 2.0 tdi), kar lahko preveri vsak laik.
Res nevem zakaj namensko škodite ljudem pri nakupu, kartone pa dobim jaz. Zanimivo.
Blink-182- je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:študent je napisal/-a:2. Plastika v notranjosti je dosti na višji ravni( mehka plastika na armaturi in popolnoma nič slabša ali celo boljša kot v mondeo 05 letnik).
Hahaha, ti nisi resen. Vozil sem tako Megana (prejšnji model) kot Stilota, zato vem da to ne drži. Poleg tega je imel kolega Stilota in toliko čričkov ter škripanja plastike kot je imel pa ta avto pa tudi še noben drug ni imel v katerem sem se peljal. KIA, ki se jo včasih s tem v zvezi šimfa, je avion v primerjavi s tem.

Ne vem kakšen zgonjen avto si ti vozil,moj stilo npr. je čist ql, nima nobenih čričkov. Armatura mi je pa tudi precej lepša kot v meganu, ampak dobro to je popolnoma stvar posameznika in se je o tem brez veze prerekati.
se popolnoma strinjam, samo verjetno bova zaradi dejstev sedaj blokirana :S: S
Če nekdo ni sposoben ugotoviti ali ima avto trdo plastiko ( torej se na pritist ne upogiba kot guma), ali pa mehko plastiko potem pa je s človekom kaj narobe. Najverjetneje je pa to zgolj provokacija.