B|ind je napisal/-a:damjan jaz se strinjam s tabo, sem dal podobno situacijo čez. pa saj sva že itak debatirala o tem..
Jaz sem recimo avto zase iskal dobre 4 mesece, kaj vse nisem videl v tem času![]()
Sploh pri Alfah ki sem ji pogledal, pa potem Audiji A4, Bmw 3, Audi a3, ... marsikaj sem videl.
Lažejo pa popolnoma vsi. Avtohiše, obcestni dilerji in celo nekateri privatni prodajalci. Ampak te je ponavadi vsaj malo sram (ali pač), ker prodajalci avtomobilov so pa tako naučeni da se ti zlaže v trenu oka in da mu je malo mar.
Seveda, najboljša varianta je kupiti avto od znanca, soseda, sorodnika - če imaš to možnost.
tristan01 je napisal/-a:Tisti, ki smo še "stare šole" kot praviš temu se skušamo na daleč izogniti takim nakupom, kar pa je precej težko. Sam sem kupoval avtomobil za več kot 3 kratnik vajinega proračuna in sem po dobre pol leta in ogledanih vsaj 50 avtomobilih (rang passata ali podobno, z znamko se nisem obremenjeval), večkrat prevozil celo slovenijo, raje kupil manjši nov avtomobil, saj mi je presedalo večno poslušanje istih laži pri raznih dilerčkih ki nas imajo kupce za bedake.
mevden je napisal/-a:tudi sam sem predkratkim kupoval za punco fiata bravota (novi model), skoz sem bil zapičen naj bo dizel, kljub ene 15000km letno, saj mi je bil ušeč navor. ampak to je vse blo že stolčeno, magičnih 90 0000 iz italije itd. potem pa naletim na oglas brez slik na avto.net. običajno takih ne klikam niti nič, ampak takrat obupan kliknem oglas, pokličem, drug dan ogled na drugem koncu slovenije in bum. ARA je padla po 10 min. Kupila sva Fiat bravota, 2008, prvi lastnik, 40000 prevoženih, slovenski, servisi narejeni na 15000km pri pooblaščenem servisu, 1.4 tjet 120, 17col fiat orginal, emotion oprema (ni da ni not)+ESP, hill holder, blue&me, svetlo metalik zlata, itd., cena 10700€. res je dober avto težko kupit, je kar potrebno čakat in ne v prvi salon zavit.
Dauče je napisal/-a:@damjan: imaš ZS
branee je napisal/-a:Ce imas tako omejen proracun s katerim kupujes, potem prilagodi svoje zelje in oci, nemores kupovati najprej tvingota potem pa za isti denar oz 2 tisoc vec isces dobro ohranjeno alfo GT.. Potem pa pises da te to ne moti da je slabse ohranje ampak da lazejo in vrtijo kilometre da so magicni ipd. Ja jasno, ko bos pa ta isti avto gledal za nevem se pol vec denarja kot si ga bo pa zgodba drugacna.
Kaj hocem povedat? Da kvaliteta se ceni in je drazja,kot supernizke cene s popusti in nevem kaj pri raznoraznih preprodajalcih. Pa da nebos mislil da je samo pri avtomobilih tako
gusti85 je napisal/-a:Dauče je napisal/-a:@damjan: imaš ZS
Sory za off ... samo res nevem zakaj morate nekateri z vsemi delit, da ste nekomu poslali ZS? Mater no, bo pa že videl ... pa še na mail dobiš obvestilo ... jaz pa res nevem kaj je z vami.
Pa še ON: Nevem kaj sploh hodite gledat avte raznim švercerjem, ker že naprej veš da bo krš ... avte se hodi gledat samo fizičnim osebam in avtohišam oz. prodajalcem, ki so res na dobrem glasu. Potem pa folk sprašuje po forumu za enga švercerja, ki je že 100 ljudi nategnil "Ali bo mene tudi?" ali še huje "Ali je mene tut nategnil?" Nekateri od vas pa res ne veste kdaj dobite kurca v rit ... pol pa sprašujete po forumu, zakaj široko hodite ... mislim res ... naivnost nekaterih ne pozna meja.
lenivec je napisal/-a:enim lahko rečem samo tole: fantje kupujete RABLJEN avto in ne nov.
ja pa kaj če je bil barvan? ker je res nemogoče da je prejšni lastnik totaln štor in zajaha vsako korito, al sa mu bli sosedi fauš in je cel s ključem poridan...
saj pa se na 10m vidi če je barvan zaradi kozmetičnih poškodb al pa ker je iz 3 avtov sestavlen....
damjan je napisal/-a:saj se punca vsakodnevno vozi v 40 km oddaljeno službo...
....ta meja je bila 5000 evrov...
po 3 tedenskem doktoratu iz avto.neta sva izluščila 5 avtomobilov,ki bi nekako ustrezali pogojem,
206 cc
ogledat smo si šli alfo GT
ogledat smo si šli hondo civic type r letnik 2002.
zadnji ogled je bil namenjen še eni hondi,sicer vti,ki pa nin vredna teh besed na forumu,....pogreb vglavnem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov