Ima tale dvd800 touchscreen?
Ne
Hren je napisal/-a:Glede na to, da simotor 1.6 16V že lastiš in veš, da zate leti, bo dovolj zmogljiv. 110-konjski dizel prav tako (ta bo najbrž raketa).
Naredimo preprosti izračun, če narediš letno 20000 kilometrov.
1.6 16V : 1.7 CDTI
kupna cena 18000 € : 20000 €
poraba 5,5 l / 100 km : 7,5 l / 100 km
gorivo 1210 € / letno : 1800 € / letno
Torej se ti denar, investiran v nakup dizelskega motorja, povrne v dobrih treh letih.
lukp je napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu raje vzel 1.7 CDTI, ker ga boš v dobrih 3 letih odplačal in za več prodal, med drugim ima 6-st. menjalnik. Glede porabe pa, če bo diesel pil 7l potem bo bencinar pil 9l/100km. Mislim da ne moreš gledati filme prek DVD800. CD500 se ti ne izplača, ker je DVD800 samo za 180 evrov dražji.
Roader_ je napisal/-a:
Kar se pa iPhone-a pa povezave prek bluetooth tiče, sem pa v dvomih, ker iPhone kolko vem še zmeraj nima odklenjenega bluetootha za prepoznavo z drugimi napravami. Razen če bi ga povezal preko postaje.
Dekinio je napisal/-a:Kako je sedajbz bluetoothom...se izpiše na ekratnu kdo te kličevali ne?
Pa je možno izbirat kontakte na ekranu al moreš vseenontelefon v roke vzet?
Dekinio je napisal/-a:Torej naj bi bilo možno gledati filme na DVD800...sem tudi videl na youtubu. Tud jaz mislim, da bi moglo it.
Pa bluetooth bibtud naj dobro delal....torej ko te nekdo kliče se ti ime klicočega napiše na ekranu DVD800?
Matey_ je napisal/-a:Jao kolk mi gre to na jetra, ker folk gleda za usak deci porabe ej ...
OK sej ne rečem, da je poraba postranskega pomena ... ampak, če je motor dober in ga je užitek vozit ... potem definitivno odtehta tisti 1 ali 1'5 litra več ...
Pol pa folk pričakuje, da bo motor dovolj poskočen, uglajen, imel moč skozi vse obrate, hkrati pa kuril 0.5 l/100km ... pa dajte no![]()
![]()
LP
Matej
Po forumu brska: esem in 19 gostov