Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če sep 09, 2010 8:07 pm

študent je napisal/-a:king, če imaš ti kakšno požrežno kanto še ne pomeni, da smo vsi taki.
ne bi govoril neumnosti, če ne bi imel avta več kot 2 meseca!
če ne verjamete, pojdite se peljat s puntom 1.3 jtd pri 90km/h ga umirite pa poglejte koliko vam porabi. od 2.5 do 3 bo skos.

corsa mu kuri 5l?? No men sedaj stilo 1.9 jtd 120hp porabi 5,1l povprečja 14dni.

5,1? :shock: tukaj pa sem se nasmejal ja :lol: povej še način vožnje
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

študent
aka Fiatfan

Napisal/-a študent Če sep 09, 2010 8:13 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
študent je napisal/-a:king, če imaš ti kakšno požrežno kanto še ne pomeni, da smo vsi taki.
ne bi govoril neumnosti, če ne bi imel avta več kot 2 meseca!
če ne verjamete, pojdite se peljat s puntom 1.3 jtd pri 90km/h ga umirite pa poglejte koliko vam porabi. od 2.5 do 3 bo skos.

corsa mu kuri 5l?? No men sedaj stilo 1.9 jtd 120hp porabi 5,1l povprečja 14dni.

5,1? :shock: tukaj pa sem se nasmejal ja :lol: povej še način vožnje

sj ti se vsakemu smeješ, nič novega. Način vožnje: prestavljanje na okoli 2300, čim prej torej v višjo prestavo. Poraba pri 90 v 5 prestavi je okoli 3,5 do 4 litre.
Ne verjamete? Na netu je veliko stilov, pojdite se zapeljat kot sem rekel in boste videli.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Če sep 09, 2010 8:17 pm

g. Magistr, mam občutek, da bo celoten forum prodal svoja nemška, francoska, japonska, ameriška j***a in vsi bomo šli na stilote jtd!

Mene si že skor prepričal :lol:

Sj je prav fajn, da je en tak aka fiatfan na forumu, se vsaj mau nasmejiš :D

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če sep 09, 2010 8:19 pm

Lej @študent-ek: nimam požrešne kante, ampak imam opla. ;) ;)

Bog ne daj da ti povem kok sem imel na prejšnem kombiju ( fiat) porabe in kok mam zdej ( citroen ), ker se boš tok razburu, da ti bo kaj ven padlo. :lol: Seveda so vožnje in relacije iste.

lp

Če nismo vsi enaki pol si ti car, ker voziš stilota z 5.1l/100km. Kaj smo pa potem mi? 8)

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če sep 09, 2010 8:23 pm

@Fiatfan, mag.JTD, študent,...

Imam občutek, da si eden izmet tistih...imaš razmerje z JTD motorjem :?: :?: :?:

V vsaki temi dobeseno sereš z tvojo porabo in nevem čem. Imaš ti avto (če ga sloh imaš) samo da imaš nizko porabo, ali ga imaš od samo od točke A do B, ali pa zgolj uživaš v vožnji

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če sep 09, 2010 8:28 pm

Študent mam tudi sam stilota, tako da se nena smejim brez izkušenj ;) :lol: in ja, tudi sedaj se smejim :lol:

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če sep 09, 2010 8:32 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:Študent mam tudi sam stilota, tako da se nena smejim brez izkušenj ;) :lol: in ja, tudi sedaj se smejim :lol:

Smeh je pol zdravja in študent je naš zdravnik
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

študent
aka Fiatfan

Napisal/-a študent Če sep 09, 2010 8:34 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:Študent mam tudi sam stilota, tako da se nena smejim brez izkušenj ;) :lol: in ja, tudi sedaj se smejim :lol:

kolk maš pa porabo??

ja tud v živo se da zmenit pa to preizkusit. kdor zgubi, da za gajbo pira :)

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved Če sep 09, 2010 8:36 pm

speedfreak je napisal/-a:Smeh je pol zdravja in študent je naš zdravnik

Zdravnik, ki je zrel za psihiatra...dr. Rugelj bi bil idealen za ta primer, a ga žal ni več.

Uporabniški avatar
/miha\
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a /miha\ Če sep 09, 2010 8:49 pm

Jaz mu čist verjamem, da ima 5.1 porabo. Zakaj pa ne? Če so okoliščine prave je lahko še manj. Če ne znate svojega avta spravit na tak nivo je to pač vaš problem (drugo je če ni pravih okoliščin).
Sam ne se kregat :P

študent
aka Fiatfan

Napisal/-a študent Če sep 09, 2010 8:49 pm

Mislim, da veš kakšen je bil dr. Ruglej, očitno vsak dan pri njemu??

Totalni kre**eni ste nekateri. nebom vas več poslušal in tratil časa za vaše bedarije. FOLK vsi kupite VW grupo da vas bodo tle pohvalili. Nikakršenga znanja o avtih, nikakršnega kredibilnega komentarja, kot v vaški gostilni ste.
Ko boste odrasli z nekim nazivom in pokazali svoje rezultate boste prišli k pameti.

Ne bom se več ukvarjal z vami, to je ZADNJI post.
Totalno bv ste ( zelo malo izjem).

ARRIVEDERCI

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Če sep 09, 2010 8:50 pm

King1 je napisal/-a:Bog ne daj da ti povem kok sem imel na prejšnem kombiju ( fiat) porabe in kok mam zdej ( citroen ), ker se boš tok razburu, da ti bo kaj ven padlo.

Kolker jest vem imajo iste motorje, če govorimo o ducatotih ali pa jumperjih, zato ...
Fiat klub Slovenija

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če sep 09, 2010 8:51 pm

študent je napisal/-a:
ARRIVEDERCI

:wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu zdej pa na : :pivo

lp

študent
aka Fiatfan

Napisal/-a študent Če sep 09, 2010 8:52 pm

/miha je napisal/-a:Jaz mu čist verjamem, da ima 5.1 porabo. Zakaj pa ne? Če so okoliščine prave je lahko še manj. Če ne znate svojega avta spravit na tak nivo je to pač vaš problem (drugo je če ni pravih okoliščin).

Ne Miha, to ne bo držalo, če pa vw fani rečejo, da to ni mogoče pa res ne more biti? Daj no ne izmišljujva si več stvari, če mam pa porabo 15l :roll: :roll: :roll:
Zavist jih grize ko jim golfiči več kurjo kaj pa drugega.

LEP POZDRAV!!! bom raje čas zapravljal s kompetentnimi ljudmi.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če sep 09, 2010 8:53 pm

carloabarth je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:Bog ne daj da ti povem kok sem imel na prejšnem kombiju ( fiat) porabe in kok mam zdej ( citroen ), ker se boš tok razburu, da ti bo kaj ven padlo.

Kolker jest vem imajo iste motorje, če govorimo o ducatotih ali pa jumperjih, zato ...

se presneto motiš. ;) Daleč od tega, da imajo iste motorje.

lp

študent
aka Fiatfan

Napisal/-a študent Če sep 09, 2010 8:55 pm

King1 je napisal/-a:

lp

KING vse ve, Kinga za predsednika pa bomo v Burkini Faso. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
/miha\
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a /miha\ Če sep 09, 2010 8:55 pm

študent je napisal/-a:
/miha je napisal/-a:Jaz mu čist verjamem, da ima 5.1 porabo. Zakaj pa ne? Če so okoliščine prave je lahko še manj. Če ne znate svojega avta spravit na tak nivo je to pač vaš problem (drugo je če ni pravih okoliščin).

Ne Miha, to ne bo držalo, če pa vw fani rečejo, da to ni mogoče pa res ne more biti? Daj no ne izmišljujva si več stvari, če mam pa porabo 15l :roll: :roll: :roll:
Zavist jih grize ko jim golfiči več kurjo kaj pa drugega.

LEP POZDRAV!!! bom raje čas zapravljal s kompetentnimi ljudmi.

Ne smeš se pustit provocirat...pač poveš svoje, če kdo ne verjame pač njegov problem oz. naj utemelji.
Sam ne se kregat :P

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če sep 09, 2010 8:57 pm

študent je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

KING vse ve, Kinga za predsednika pa bomo v Burkini Faso. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kinga lahko samo za kralja izvolimo :cry :cry

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če sep 09, 2010 8:58 pm

King1 je napisal/-a:
študent je napisal/-a:
ARRIVEDERCI

:wiihuu :wiihuu :wiihuu :wiihuu zdej pa na : :pivo

lp

Z njim je forum bolj zanimiv, jaz bi raje vidu, da ostane.
Do tiste njegove nizke porabe lahko pride, sej je rekel, da vozi max 90 km/h. Pri konstantni hitrosti pri 90 km/h avti porabijo zelo malo.
ps: sej z tdi-jem bi imel zelo podobno porabo.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če sep 09, 2010 9:13 pm

študent je napisal/-a:

:lol: :lol: :lol: . Sem zelo kulturen človek in res bi mi bilo pri srcu, če bi te lahko spoznal.
Da ti ne bo preveč nerodno mi lahko na PM pošlješ številko pa se zmeniva. oops oops

Lepo se imej karkoli oz kdorkoli že si fant.

lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov