/miha je napisal/-a:
Vsi za C5, noben pa ni sposoben utemeljit izbire.
branee je napisal/-a:Nima favoritov ker je krog kar velik, najbolj se pa nagibam k golfu, pa ceprav nistem nek pristas VW.
noj je napisal/-a:/miha je napisal/-a:
Vsi za C5, noben pa ni sposoben utemeljit izbire.
Zato, ker za ta denar mislim, da ne dobiš avtomobila tega razreda, in s tako opremo. Če se osredotočim na octavio (ki je sicer zame super avtomobil, da ne bo pomote), je za razred manjša, manj udobna in prostorna, poleg tega je c5 relativno nov avto, medtem ko so tej generaciji octavie šteti dnevi (dobro, to je lahko za nekoga plus, za nekoga ne). Kar se kvalitete tiče, ga nemški revije postavljajo ob bok passatu-kako je v resnici ne vem. Se pa da to vse preveriti, če je volja. Zato za C5.
branee je napisal/-a:hren se strinjam z napisanim.
Patrik_a3 in kaj je narobe ce je golf 18.000? Gre se da se kupi nov avto z nizko porabo in stroski vzdrzevanja, ne gre se mi zato da bi imel se en nevem kako dobr in izstopajoc avtomobil, imam enega in ta mi je dovolj. Poleg tega bo velikokrat parkiran pred trgovino ipd tako da nebo bodel nikomur v oci.
Patrik_A3 je napisal/-a:branee je napisal/-a:hren se strinjam z napisanim.
Patrik_a3 in kaj je narobe ce je golf 18.000? Gre se da se kupi nov avto z nizko porabo in stroski vzdrzevanja, ne gre se mi zato da bi imel se en nevem kako dobr in izstopajoc avtomobil, imam enega in ta mi je dovolj. Poleg tega bo velikokrat parkiran pred trgovino ipd tako da nebo bodel nikomur v oci.
moj post ni bil slabonamerni, ampak jaz osebno nebi dal takega denarja za golfa
hnoda je napisal/-a:Kaj pa Focus 1.6 TDCi? Dobiš ga pod 15.ooo EUR z veliko opreme (ESP, tempomat, dvopodtočna avt. klima, feltne, temne šipe itd.), ima zelo dobro podvozje za cesto od jesenic do kranjske gore, je diesel in ne bo veliko kuril, lepo se obnese na avtocesti, poleg tega je pa najbrž največji v svojem razredu, se pravi omogoča udobno vožnjo. To bi bila moja izbira za tvoje potrebe... Veliko sreče pri nakupu česarkoli se boš odločil. Lp
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4061010&show=1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov