Matija12 je napisal/-a:@ Blinder
Hvala za lepo napisane napotke!
Zanima me še če ima kdo kako mnenje glede dizel vs. bencinar pri teh manjših avtomobilih (polo, peugot 206...itd) letnik okrog 1999. Kaj je bolj zanesljivo, slišal sem da te starejši dizli niso ne vem kaj in da znajo biti težave. To sem le "slišal", če ima kdo kake argmente.
Zanimajo me predvsem zaradi manjše porabe...
domen_ je napisal/-a:Kar se varnosti tice je Megan gotovo prvi, ampak je pa zato toliko bolj podvrzen okvaram. Kar se registracije tice, pomoje lahko mirno gledas avte do 60kW in do 1350ccm (na amzs.si lahko naredis izracun). Da bi se omejeval se na manj, glede na mikroskopski prihranek (v primerjavi s stroski avta) nima smisla.
O klimi pa le premisli, saj bo taksen avto cez leta bistveno lazje prodati, kot tistega brez.
BS-speed je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Kar se varnosti tice je Megan gotovo prvi, ampak je pa zato toliko bolj podvrzen okvaram. Kar se registracije tice, pomoje lahko mirno gledas avte do 60kW in do 1350ccm (na amzs.si lahko naredis izracun). Da bi se omejeval se na manj, glede na mikroskopski prihranek (v primerjavi s stroski avta) nima smisla.
O klimi pa le premisli, saj bo taksen avto cez leta bistveno lazje prodati, kot tistega brez.
Zakaj že je megan podvržen okvaram? Megani so načeloma vredu, samo majo pa en velki problem, in to je z gnilobo.
V mislih sem imel težave z množico manjših, a nadležnih okvar. Npr. težave z motorčkom prostega teka, vžigalnimi tuljavami, loputa za notranji/zunanji zrak, senzor na menjalniku, itd. Rja kolikor vem se najprej vidi na zadnjih blatnikih in se od tam širi dalje.BS-speed je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Kar se varnosti tice je Megan gotovo prvi, ampak je pa zato toliko bolj podvrzen okvaram. Kar se registracije tice, pomoje lahko mirno gledas avte do 60kW in do 1350ccm (na amzs.si lahko naredis izracun). Da bi se omejeval se na manj, glede na mikroskopski prihranek (v primerjavi s stroski avta) nima smisla.
Zakaj že je megan podvržen okvaram? Megani so načeloma vredu, samo majo pa en velki problem, in to je z gnilobo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov