Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Sr sep 22, 2010 7:26 am

berlingoman je napisal/-a:malo sem razmišljal, kaj naj napišem, da ti ne bom vzel poguma,
pa sem v dvomih.
Po eni strani super projekt, po drugi strani pa zna bit mogoče malo prezahteven.
Zakaj?
Moti me, da ti je prioriteta popust pri zavarovanju,
saj vem, da se vsak euro pozna,
samo to ni avto za šparanje, že samo poraba, da ne govorim o vzdrževanju,
saj vem, da je mehansko odličen, ampak neuničljiv tudi ni,
prijatlji ki so ih imeli so jamrali, da so deli svinsko dragi, take malenkosti kot npr steklo žmiguca ko pride pr kliot 10 eur je tu cca 100 :evil:

Obnova vozila.če ga boš obnavljal boš našel stvari ki jih ne pričakuješ, kar bo potegnilo stroške, pa kaj naj pišem, odloči se sam,
je pa priporočljivo restavrirat za začetek kak bolj enostaven model,

vse pa je seveda odvisno v kakem stanju bi avto dobil, ker če sissi že določil točno en model z točno eno barvo z točno letnico zna bit kr težek nakup...

Pa dobro,saj ni treba pri obnovi tako komplicirat, kot naprimer elgato pri svojih projektih;) (recimo kromiranje podvozja;) Se da tudi cenej skozi prit,kot npr. z 100€ za steklo smerokaza. ni nujno , da na uradnih servisih kupuješ, ker tam te bodo res oddrli za takšne stvari. ebay npr. je ena izmed možnih ugodnih rešitev,toda moraš pač "prežati" na ugodne ponudbe. Jaz imam podoben avtomobil, torej star in že dokaj redek pri nas, posebej s tem motorjem. Pa sumim,da mi merilec pretoka zraka malce nagaja in sem se odločil povprašati na uradnem servisu, koliko bi kaj stal nov. pa mi model, po dolgem iskanju in "dekodiranju" v njihovi bazi podatkov končno po telefonu izjavi:
" aha, sem našel, da imajo v koperskem skladišču ravno še enega" 176€! pa si mislim, no ja, za takšen del to ni niti tako strašno veliko, čeprav je glede na moje prihodke to kar precej;). ...pa se tip-prodajalec čez nekaj časa spet oglasi,tako malo z zaskrbljujočim glasom: "uh, oprostite, toliko je samo davka,nisem prej vredu pogledal.......cena LMM-ja bi bla 880€!." mislim, da me je upravičeno šokiralo.

no, potem pa sem zalaufal ebay in tam našel ene 3 rabljene, ter jih zlicitiral. ni hudič, da 1 ne bo ok. aja-dal sem pa tam 100€ za vse 3. enkrat mi je požrlo odmično in podobna zgodba...

torej zaključek moje zgodbe je tak: pri vzdrževanju avtomobila se da ugodno prit skozi, tudi mogoče eksotičnega oldija. toda pri tem se pač moraš malo znajt in tudi znat kaj sam narediti, ter sprejeti določene kompromise (glede na finance). Če pač misliš čakat,da ti bodo vse ostali popedenali,posebej na ur. servisih, se pač moraš najmamj pisati....ne vem, npr. šrot!;)
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
mp
Nov uporabnik

Napisal/-a mp Sr sep 22, 2010 8:02 am

:lol: Lepo da si se odločil za takšno obnovo, vendar po vsem pisanju vse bolj ugotavljam da z obnovo nimaš posebnih izkušenj.
Najprej se moraš sprijazniti da takšna obnova traja kar nekaj časa in veliko denarja za stroške katere ne boš vnaprej predvidel. Sam sem podobno obnavljal 928 in ti lahko povem da so stroški znašali 3x nabavno ceno (avto je bil vozen in nepoškodovan).
Določeni deli se dobijo ceneje in na ebayu, vendar tiste katere boš moral kupiti nove in na uradnem servisu (če se sploh še dobijo) boš tudi "pošteno plačal".

V največ primerih se izplača že kupiti komplet obnovljenega (vsaj iz finančnega vidika) razen če se želiš pohvaliti, da si ga sam obnovil.
Nekje na tem forumu je še tema o moji obnovi in lahko pogledaš slike kaj se je dogajalo.

Lep pozdrav.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Sr sep 22, 2010 1:44 pm

Z celotno obnovo nimam nekih izkušnj(edino en avto sem razstavo na prafokatorje in vem koliko dela in koliko delov je to vse skupaj) ampak nekje jih je treba dobit, kaj se tiče mehaničnih del nekaj znam in ličarskih tudi. Vem da zna biti obnova draga amapk z malo iznajdlivosti in iskanju na netu dobiš dele za znosno ceno sem že malo brskal, toda kot sem napisal za enkrat če dobim avto v dokaj vredu stanju ga ne mislim celga obnovit sam notranjost in kaj bi bilo potreno, mogoče pa se čez čas odločim pa celega obnovim, ker ti avti ne zgublajo na ceni tako da se mi ne bo mudlio.

Glavna prioriterta je, da najdem dokaj ohranjn avto, najraje v slo, letnik od 86 naprej se pravi z novejšo armaturko, 2.5 motor ter začnem napjrej z nujnimi posegi potem en čas vozim avto da vidim če je to za mene in če je toto pa sledi vse ostalo

Aja še to za vse katre skrbijo stroški in poraba takega avta, saj tu ne gre da avto zrihtaš v nulo v 2 tednih pač pa postopoma, tak da se glede tega niti ne obrmenjujem. Vsak si mora najt nek hobi in če te veseli pozabiš na stroške. Sploh pa še nimam otrok oz družine tak da nimam nekih velikih izdatkov hehe, edin boljšo poovico to pa vsak za sebe ve kolk ga "stane" malo heca hehe

dav911
Novinec

Napisal/-a dav911 Če sep 23, 2010 7:51 pm

Stroški se lahko povzpnejo v nedogled...( avto je pa dejansko mehansko bulletpproof, vsaj moj je bil) ampak ti iz lastnih izkušenj povem da je to najboljša izbira "youngtimerja" za obnovo. Porsche 944 je res vreden svojega denarja in avto je bomba. Meni je avto šel relanih 235 kmh po GPS-U s 164 konji 8) .Kaj je lepšega ko se po vsem tem užitkarskem delu z obnovo končno odpelješ s Porschom na izlet :-P

Deli so pa dragi, zato ti priporočam Porsche SHOP ali pa Ebay seveda 8)
Vsak avto je ql...no skoraj :)

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Če sep 23, 2010 8:22 pm

dav911 je napisal/-a:Stroški se lahko povzpnejo v nedogled...( avto je pa dejansko mehansko bulletpproof, vsaj moj je bil) ampak ti iz lastnih izkušenj povem da je to najboljša izbira "youngtimerja" za obnovo. Porsche 944 je res vreden svojega denarja in avto je bomba. Meni je avto šel relanih 235 kmh po GPS-U s 164 konji 8) .Kaj je lepšega ko se po vsem tem užitkarskem delu z obnovo končno odpelješ s Porschom na izlet :-P

Deli so pa dragi, zato ti priporočam Porsche SHOP ali pa Ebay seveda 8)

Ja saj to je to. Vsaka obnova je draga amapak če si to želiš boš to tudu izpeljal, in če imaš pol občuvan avto bo vrednost samo rastla tako da na tem ne vidim da bi kaj izgubljal, edin če ga razbiješ ali ti ga ukradejo.
Zanima me pozimi si imel kaj težav glede luči, ko se nabere sneg in led in to zmrzne, moraš to preden se pelješ vrjetno očistit, da ne uničiš mehanizmov?

dav911
Novinec

Napisal/-a dav911 Če sep 23, 2010 10:53 pm

Jaz sem ga imel parkiranega zunaj čez celo zimo in kot sem rekel glede šibedaha ko se je sneg malo nabral je bilo malo ouščanja ampak ni bilo panike. Glede sprednjih luči tudi ni skrbi, avto očistiš in to je to...ima pa avto super zadevo, da če slučajno crknejo motorčki za dviganje ali karkoli drugega...se pravi da bi lahko bil brez luči...., odpreš haubo in tam na levi strani spodaj imaš tak kolešček ki ga ročno zavrtiš in luči se dvignejo se pravi na roke :-P 8)
Priponke
1987_Porsche_944_Turbo_Black_Champion_Motorsport_Wheels_For_Sale_Engine_1.jpg
gumico snameš dol in obračaš kolešček dokler se luči popolnoma ne dignejo :)
Vsak avto je ql...no skoraj :)

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist So sep 25, 2010 12:14 pm

dav911 je napisal/-a:Jaz sem ga imel parkiranega zunaj čez celo zimo in kot sem rekel glede šibedaha ko se je sneg malo nabral je bilo malo ouščanja ampak ni bilo panike. Glede sprednjih luči tudi ni skrbi, avto očistiš in to je to...ima pa avto super zadevo, da če slučajno crknejo motorčki za dviganje ali karkoli drugega...se pravi da bi lahko bil brez luči...., odpreš haubo in tam na levi strani spodaj imaš tak kolešček ki ga ročno zavrtiš in luči se dvignejo se pravi na roke :-P 8)

Glede šiberdaha, kaj so ga imeli vsi modeli ali večina ali rekdi modeli, pa vrjetno se da tut to uredit da ne pušča več ali ne ? Aha saj avto bi bil večina v garaži ampak se zgodi da včasih ostane na snegu. Kaj pa ti motorčki za dvig luči vredu delujejo ali se radi kvarijo?

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Če sep 30, 2010 7:16 pm

Opa stvari na slovenskem trgu se premikajo polek rdečega je en nov beli pa še letnik nad 86, po vsej vrjetnosti si ga bom šel ogledat- če bom šel bom poročal v kakšnem stanju je glede na ceno pomoje povprečen, mogoče se še pojavi črn pol pa ne grem na ogledl ampak po njega hehe, sam če bom preveč dolgo čakal na njega polbom že tolk našparo da še ki 911 vzamem, malo heca kr ostanem na 944.
Aja če kdo kje zasledi ali ve za kakšnega črnega letnik 86 oz navzgor, se priporočam da mi javi v tej temi bi bil vesel.

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Po okt 11, 2010 8:47 am

Če si res želiš ta model bo vsekakor boljše it gledat v tujino.
To, da pa pri taki bogi ponudbi upaš da bo avto točno določene barve, solidno ohranjen in za zmerno ceno ...... no to pa je zame optimizem oops
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Po okt 11, 2010 1:13 pm

grega983 je napisal/-a:Če si res želiš ta model bo vsekakor boljše it gledat v tujino.
To, da pa pri taki bogi ponudbi upaš da bo avto točno določene barve, solidno ohranjen in za zmerno ceno ...... no to pa je zame optimizem oops

Ker vrjetno se za tak model avta nisi nikoli zanimal in kot sem tudi jaz mislil da je tujina raj , ni tako. Kot prvo cena je višja oz ista kot pri nas, res da je ponudba večja, ampak za dosti manj denarjakot pri nas tudi ne dobiš tega avto, če pa pogledama za isto ceno pa ga potem kr pri nas kupim , saj stroški iz tujine tuti niso poceni.Edina izjema je anglija tam dobiš solidno ohranjenega za 3000+ ( evrov ne funtov da nebo reko keri da sem narobe gledo) , ampak je problem ker so v 80% narejeni za angleški trg se pravi da imajo volan na desni.

Pa kot vidim da imaš delto je vrjetno raj za delte italija in so tam cenejše kot pri nas, ampak pri porscheju 944 ni ravno tako da bi bili v nemčiji cenejši kot pri nas, škoda.

Kot pA sem reko da bom avto nabavil v roku enega leta, in vem da pri takšnem nakupo ne rabiš hitet, saj avto za vožnjo imam , ta avto bom imel za užitek in da nekaj naredim na njem. V enem letu se bo mogoče najšel kakšen, če pa že ne pa v skrajni sili tujina ali pa vzamem primernega iz slo, pač pogoj ne bo več črna barva ampak samo da je letnik nad 85.

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Napisal/-a grega983 Po okt 11, 2010 1:22 pm

Nisem rekel da je tujina raj. Rekel sem da boš v tujini imel večjo izbiro.
Glede cene bi se dalo diskutirat.
Glede na tvojo pisanje se res sprašujem če veš v kaj se spuščaš.
Po eni strani bi imel eksotičnega oldija neke priznane znamke, za katerega bi dal malo ali nič denarja, rad bi ga obnavljal in imel minimalne stroške.
Mislim da določeni pojmi tu niso združljivi.

Aja, pa pri tem praviš da bi ga prvo spravil v vozno stanje, da bi videl če je to sploh avtomobil po tvojem okusu.
Če se že greš to da bi imel oldija, potem moraš bit 100 % prepričan da je to to zate.
Ker drugače boš težko samemu sebi (in komu drugemu) upravičil porabljene finance in čas.

Oprosti za kritiko, ampak mogoče bi še bilo dobro premislit o vsem skupaj.

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Po okt 11, 2010 1:34 pm

grega983 je napisal/-a:Nisem rekel da je tujina raj. Rekel sem da boš v tujini imel večjo izbiro.
Po eni strani bi imel eksotičnega oldija neke priznane znamke, za katerega bi dal malo ali nič denarja, rad bi ga obnavljal in imel minimalne stroške.

Aja, pa pri tem praviš da bi ga prvo spravil v vozno stanje, da bi videl če je to sploh avtomobil po tvojem okusu.
Če se že greš to da bi imel oldija, potem moraš bit 100 % prepričan da je to to zate.
Ker drugače boš težko samemu sebi (in komu drugemu) upravičil porabljene finance in čas.

Mislim da je treba ražščistit v najimam pogovoru, prvo da za 4000€ dobiš solidnega 944 če je za to tebe nič po nevem, ali pa nisi nikoli gledal cen 944, vrjetno bolje poznaš ker 911 ki pa je primerno dražji in ga ne moreš primerjat z 944 ali 924 tolko glede cene.
Nevem ali sem pozabi jaz sam , ampak jaz nisem nikoli omanjal minimalnih stroškov, rekel sem da bi obnovil kar bi bilo potrebno , da nebi šel ga razdirat na prafaktorje, vsaj za enkrat še ne, mogoče kdaj kasneje.
Tudi nisem omanjal da bi nabavil nevoznega, ko si imenil da bi ga spravil v vozno stanje, če že gledama nevozne ga dobiš za manj kot 2000€ koliko sem gledo tujino ker v slo ni nevoznih.
Že pri nas na oglasih bi dobil dva srednje ohranjena od 3000-4500€ ampak prvi ni mi letnik všeč pri drugem pa barva tako da bom še počakal.
Sploh pa 944 ni nek hud eksotičen avto, če bi hotel eksotičnega bi vzel 911, ali pa mercedes sl , itd
Tak da nevem če ravno veš kaj hočem, kakšne so moje želje, oz kakšnega 944 se da dobit za določen denar

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Napisal/-a grega983 Po okt 11, 2010 2:16 pm

xalfist je napisal/-a:
grega983 je napisal/-a:Nisem rekel da je tujina raj. Rekel sem da boš v tujini imel večjo izbiro.

Mislim da je treba ražščistit v najimam pogovoru, prvo da za 4000€ dobiš solidnega 944 če je za to tebe nič po nevem, ali pa nisi nikoli gledal cen 944, vrjetno bolje poznaš ker 911 ki pa je primerno dražji in ga ne moreš primerjat z 944 ali 924 tolko glede cene.
Nevem ali sem pozabi jaz sam , ampak jaz nisem nikoli omanjal minimalnih stroškov, rekel sem da bi obnovil kar bi bilo potrebno , da nebi šel ga razdirat na prafaktorje, vsaj za enkrat še ne, mogoče kdaj kasneje.
Tudi nisem omanjal da bi nabavil nevoznega, ko si imenil da bi ga spravil v vozno stanje, če že gledama nevozne ga dobiš za manj kot 2000€ koliko sem gledo tujino ker v slo ni nevoznih.
Že pri nas na oglasih bi dobil dva srednje ohranjena od 3000-4500€ ampak prvi ni mi letnik všeč pri drugem pa barva tako da bom še počakal.
Sploh pa 944 ni nek hud eksotičen avto, če bi hotel eksotičnega bi vzel 911, ali pa mercedes sl , itd
Tak da nevem če ravno veš kaj hočem, kakšne so moje želje, oz kakšnega 944 se da dobit za določen denar

Lej, ne bom kritiziru, ampak praviš da 944 ni eksotičen. Če nebi bil, potem bi ti imel trenutno na izbiro velik variant z različno opremo, letniki, barvami ter cenami. Ker pa temu ni tak, potem lahko rečema da je eksot.
Ko sem rekel diskusija okoli cene nisem rekel da ga boš dobi zastonj. In 4000 eur tudi zame ni zanemarljivo malo denarja.

Tu pa bova tudi končala najino debato. Brezveze se kregat o nečem, na kar imamo vsi različen pogled.

en mali off
prosim da uporabljaš malo pogostej ločila. Tvoje objave so včasih .....

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Po okt 11, 2010 3:12 pm

grega983 je napisal/-a:
xalfist je napisal/-a:

Lej, ne bom kritiziru, ampak praviš da 944 ni eksotičen. Če nebi bil, potem bi ti imel trenutno na izbiro velik variant z različno opremo, letniki, barvami ter cenami. Ker pa temu ni tak, potem lahko rečema da je eksot.
Ko sem rekel diskusija okoli cene nisem rekel da ga boš dobi zastonj. In 4000 eur tudi zame ni zanemarljivo malo denarja.

Tu pa bova tudi končala najino debato. Brezveze se kregat o nečem, na kar imamo vsi različen pogled.

en mali off
prosim da uporabljaš malo pogostej ločila. Tvoje objave so včasih .....

Ne moj namen ni kreganje, najin pogovor jemlem kot pogovor in izmenjavo mnenj, kot je bili tudi ta tema zaenkrt mišljena dokler, ne nabavim stroja potem pa ga bom začel predstavljat. Sprejemam vsako mnenje, kritiko ampak če se z njo ne strinjam oz vem da je drugače to tudi povem, ampak ne vsiljavlem mojega mnanja nobenmu, vsak ve kaj dela. Tak da glede tega ni panike nisem tega jemalj negativno, upam da tudi ti ne.
Če želiš lahko nadaljuješ pogovor v tej temi, in poveš svoja mnenja, brez skrbi.

Glede cene je tako, 4000 je lahko malo ali veliko denarja, za tak avto kot je 944 se mi ne zdi pretirana cifra(odvisno od ohranjenosti avta).
Glede eksotike sem imel v mislih na ceno, glede modela oz samega znamke avta pa se strinjam z tabo in je po eni strani res eksotika, ampak vsakemu dostopna.

Saj lahko kupiš v nulo zrihtanega za recimo 10.000+ ampak imam željo nekaj sam naredit na avto ki ga mislim imeti "celo živlenje", če veš kaj mislim.
Vem kam pridejo cifre če želiš iti v prodrobnosti obnove, sem prebral dosti forumov, ampak vsak ima svoje veselje. Zato za enkrat kar je potrebno, kasneje če bom videl da je to res to ga obnovim celega, če ne ga lahko še vedno prodam.

Glede mojih objav,se strinjam. Nimam dosti časa da bi se posvetil ločilom itd, vem da je lahko prebiranje takih postov nadležno, ampak ker ponavadi pišem obsežne poste, in se mi mudi ,pride tut do napak in kaj izpustim, ali napišem kaj "po domače" ampak se trudim, da bi bili razumljivi.Kot se vidi dosti krat popravlam svoje poste, ko jih preberem na hitro vidim kako napako in popravim,da bi pa še na vsa ločila gledo pa težko :) Ko bo gužve mimo se bom bolj potrudo hehe.

Sashs
aka puntoshark

Re: porsche 944

Napisal/-a Sashs Po nov 15, 2010 12:19 am

Pozdravljeni

Lastim si porsche 944s2 cabriolet ki je v fazi obnove

Avto ima certifikat

Naj vam povem da so Deli svinjsko dragi, vse kupujem preko ebay in sem samo za detajle zmetal ze cez 1000 eur

Avto je mehansko zelo dober karoserijsko od dalec tudi ko pa ga pogledas poblizje pa ugotovis vse napake

Trenutno se isce in izbira klepar ki ga bo rihtal,

Tapetnika imamo iscem pa se licarja

Feltne dobi croma men

Decki sam za info... Ceprav je to baby porsche je vse kar delas na njemu zlo drago

Sam primer vodna pumpa za 3.0 s2 je na ebayu 175 eur.... Itd.

Lajsna gumjasta med steklom in vrati za cabriolet 370 eur komad

En bolcn ki drzi servo pumpo 63 eur

In se bi se naslo.....

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 15, 2010 12:31 am

Sashs: pa saj so deli za vsak podoben avtomobil tako dragi, jaz in grega983 veva recimo za Delte HF koliko so deli dragi, saj obnavljava vsak svojo, recimo mene je najbolj presenetla cena za prednje luči od HF ki so 1000€
Me pa zanima kje je problem, da se tale že celo večnost prodaja tako poceni.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3161762&show=1
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Sashs
aka puntoshark

Napisal/-a Sashs Po nov 15, 2010 10:14 am

tale rdeč je prvo kot prvo nima pravega motorja not, drugič pa je že po slikah prefukan da glava boli poglej armaturko...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Po nov 15, 2010 8:18 pm

Sam tut vem da se že en čas prodaja, pa tudi da je že prodajalec vmes spustil ceno. Ta men ne sede zaradi letnika , in poslednično stare armaturke, drgače bi ga že šel gledat. Mašina je že prava če nisi preveč zahteven, saj z takim starim avto ravno ne dirkaš vsak dan. Za dirkanje si kupiš eno novejšo malo raketo pa je toto. To pa za dušo in oči, vsaj jaz.

Glede stroškov, so z vsakim avtom, sam z enimi pač več, ampak to si pač daš v zakup. če bi imel stroške v mislih bi kupil en nov avto pa je toto. Sploh pa nimam še familije, itd drugih velikih izdatkov, denar pa mora nekak krožit hehe.
Alfa romeo 147

Sashs
aka puntoshark

Napisal/-a Sashs Po nov 15, 2010 10:05 pm

Tako sem razmisljal tud sam, zelel sem si oldija brez strehe vendar ko sem probal kombinacijo cabriolet in kolko tolko spodobne konjenice mi je bilo jasno da mora cabriolet met vsak 200 konjev

Ni ga lepsega ko se peljes po avtocesti 160 z odprto strehico in se ti na rit nalima x5 in ti zacnejo blendat ces umakni se stara gara

Jas pa hladno po gasu ko je oni zadaj mislo da stoji... Neverjetno kaj dela ta s2 z samo 211 konji

V glavnem ce je to avto ki ga bos imel za gust in te bo spremljal skozi zivljenje glej da bo to kar si zelis in da bo imel dovol konjev

Ni ga vecjega zadovoljstva kot z tako staro garo risanke delat

Porsche 944s2 vrednost... Par jurjev

Izraz zacudenja ljudi katerim naredis risanko... Neprecenljivo :)

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Napisal/-a xalfist Po nov 15, 2010 11:20 pm

Sashs je napisal/-a:Tako sem razmisljal tud sam, zelel sem si oldija brez strehe vendar ko sem probal kombinacijo cabriolet in kolko tolko spodobne konjenice mi je bilo jasno da mora cabriolet met vsak 200 konjev

Ni ga lepsega ko se peljes po avtocesti 160 z odprto strehico in se ti na rit nalima x5 in ti zacnejo blendat ces umakni se stara gara

Jas pa hladno po gasu ko je oni zadaj mislo da stoji... Neverjetno kaj dela ta s2 z samo 211 konji

V glavnem ce je to avto ki ga bos imel za gust in te bo spremljal skozi zivljenje glej da bo to kar si zelis in da bo imel dovol konjev

Ni ga vecjega zadovoljstva kot z tako staro garo risanke delat

Porsche 944s2 vrednost... Par jurjev

Izraz zacudenja ljudi katerim naredis risanko... Neprecenljivo :)

Vrjamem, saj na začetku ko sem videl ta avto sem mislo, ok ajde si ga kupim poceni so, malo vozim se znorim in prodam. Ampak zaj pa že malo drugače gledam na zavedo, kot sem rekel ta avto bi mel za dušo, kot drugi avto, in da je res zrihtan v nulo. Ampak za to je potreben čas in denar. Ampak eni pokadijo 150€ na mesec, eni ga zapijejo, eni ga po svetu hodijo itd itd itd, mene pa zanimajo avti in mi ni težko dat denarja v to smer. Tak da zavedam se tudi kakšni so stroški, da si tak avto spraviš v nulo, in deli vzdrževanja, ampak če ga imaš za užitek tut ne crkuje tolk, poznam ljudi ki imajo take avte ljubiteljsko pa tut ne crkuje vse po vrsti.
Alfa romeo 147
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov