sonic je napisal/-a:Pa še to:
glede kvalitete izdelave Yarisa je sicer mogoče razpravljati - Toyota je (vsaj donedavnega) slovela kot izjemno zanesljiva (vsaj ljudski glas je to govoril), pa vidimo da ni vsemogočna..
Že v začetku te teme je recimo uporabnik 'monocit' naštel kar nekaj napak, ki so se pojavile v garancijskem roku - to ni dober znak, posebej če se bo to ponavljalo po izteku garancije, ko utegne biti kar drago...
V drugih temah tudi počasi odkrivamo, da ni vse tako rožnato - celi spiski okvar pri Avensisih... Pa recimo en moj znanec je nadvse nezadovoljen z Aurisom - težave z zavorami (in to ne samo nadležno cviljenje, ki je pri Aurisu sicer menda skoraj standard), neko pokanje podvozja, že utečen D-4D turbodizel mu spije nenormalno veliko olja (morda ima motor osebnostno motnjo in si domišlja, da je kak star TDI, hehe)...
Saj ne pljuvam po vseh non-VAG. Samo po Toyotir3vo je napisal/-a:Nadležn si že s tem pljuvanjem po non VAG avtomobilih.
r3vo je napisal/-a: kaj koga briga, če crkne pod garancijo tko vredu.
LP
Hja, človek je pač postavil vprašanje na forumu - odgovore na forumu pa dobiš, kakor pač dobiš. Tako je.r3vo je napisal/-a: Človeka tukaj pa zanima za yaris, ti pa bučke soliš o polotih ki ga ne zanimajo.
Upam da ma vsaj tvoja boljša polovica v glavi mal več prostora za odprto razmišljanje kot ti, k si očitn mentalno omejen samo na VW.
LP
sonic je napisal/-a:Kako prosim? Seveda me briga, če kaj crkne.
Jasno da je bolje če je garancija kot če je ne bi imel - ampak v vsakem primeru imaš v primeru okvare vedno sitnosti, izgubo časa...
sonic je napisal/-a:Moja boljša polovica pa ima tudi VW, očitno nisi pozorno prebral mojega podpisa.
Je imela pred leti polota, vmes bila malo pri Toyoti, pa zamenjala za - spet VW. Zanimivo, a ne?
Sem že povedal: yarisa smo imeli par dni kot nadomestno vozilo.r3vo je napisal/-a:Zanimivo, nikjer pa nisem opazil da si lastiš yarisa ali avensisa (o katerem sploh ne teče pogovor) po katerem si pljuval?
Daj umiri se, ne potrebujem tvojih neumestnih pametovanj. Lahko bi bil nekoliko manj tečen in z več smisla za humor. Tukaj sva pa končala.r3vo je napisal/-a:Glede na to da ima boljša polovica tourana predvidevam da že imaš otroka? Če imam prav ti malo bolj zrelo in odgovorno razmišljanje nebi škodilo.
Hren je napisal/-a:Yaris je spodoben avtomobil, vendar nič bolj kot konkurenca. Napaka pri Yarisu so dizelski motorji 1.4 D4D, ki povzročajo mnogo sivih las in se jih je najbolje izogniti. Drugače je precej zanesljiv avtomobil.
Je pa morda nekoliko precenjen, pa tudi ceno kar drži, glede na ponujeno. Cena 11000 € ni previsoka, ni pa niti zelo nizka. Za ta denar se dobi praktično vso konkurenco, zgolj Polota morda ne ravno najbolje opremljenega - pa saj niti Yaris ni v tem cenovnem rangu ekstra opremljen.
Osebno se notri ne počutim dobro, je pa to stvar posameznika. Če se dobro počutiš, ga pač kupi.Predvsem pa preglej še ostalo konkurenco.
Andraz3d je napisal/-a:smesno je, da eni "kvaliteto" kot prvo enacijo z zanesljivostjo, se bolj smesno pa je, da se zanesljivost argumentira z nekaj 10k neproblematicnimi kilometri. Moje mnenje je, da do 160k noben avto ne bi smel imeti takorekoc nobene resnejse okvare zunaj klasicnih servisov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov