Evo da malce osvežim temo...
Cca mesec nazaj je bratec zapeljal s ceste in je tako poslal mojega belega taxija a.k.a p406 v pokoj...
Nobenih notranjih poškodb, ampak si je pa zlomil lobanjo na 3 mestih. Slaba 2 mesca po tem hodi naokrog, govori in normalno hodi na faks. Edine ostale večje posledice so poslabšan vid na desnem očesu in očala + praske. Še okulistka je rekla da se je ponovno rodil.
Glede na to da je bratec komaj da preživel in hvala bogu okreva, smo se nekako odločili da pugiji nekako ne pridejo več v upoštev.
Sedaj sta pri hiši samo 2 avta in nekako hodi na tesno. Gledamo za renoji megani, ker so staremu tk grdi da so že lepi hkrati... pač
Zanima me če pozna kdo mogoče naslednji avto
P.s. išče se še vedno bencin okoli 80 kw , dizli Ne pridejo v upoštev.
Verjetno bo novi član

Me pa zanima če pozna kdo ta dotični avto, ali pa mogoče kake serijske napake
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5208199&show=1Ne gre se za to da je eden izmed cenejših ampak, mi je prodajalec povedal še tisto kar me ni zanimalo.
1. Lastnik je par dni, zaradi menjave avta z šefom, ugl par 100 € sta bla drug drugemu dolžna itd...
2.
Komplet vse poštemplano, garantira ( lahko greva skupaj preverit kamorkoli isto glede amzs pregleda)
3.
Poleg ima celo vse račune servisov oz. dokumentacijo ( njegov šef bil prvi oz drugi lastnik ) prvi je bla avtohiša
4. Povedal mi je svoje osebne podatke, naslove, lahko se dobimo z njegovim šefom ki je bil dolgoletni lastnik avta
5. Dobre zimske gume, vinjeta itd...
6. Spusti za cca 200 €
7. Sem preveril baze podatkov in štimajo stvari
8. Ker že dolgo nisem kupoval sem mogoče kaj pozabil ???!!
9. Morem pa povedat da mi prodajalec ni deloval kot neki diler, oz mi je bp povedal št. prometne in ostale stvari. Trenutno je ta avto favorit!
Drugi morebitni kandidat, vendar se zanj še nisem pozanimal.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5228911&show=1Me pa zanima če so bile kake večje okvare na teh avtih, da se potem preventivno zamenja. Nekaj sem slišal o menjavi cinšpul?
Glede ostalih fanatikov na poraba.com piše od 6.5 do 9 litrov. Se pravi zame sprejemljiva je 7.5 - 8.5 primestne seveda. Je to realno?