Buschi je napisal/-a:Novinetz(če si še tu gor), kakšna odločitev je padla?
Namreč tudi sam moram dokupiti večji avto, ampak ne zaradi otrok, preprosto zaradi prostora. Trenutno si lastim taprvo serijo multiple, ki je super avto za 6 ljudi...moti samo občutno premajhen kuferaum.
Avto mora bit primeren za 8 ljudi in prtljago, možnost tudi da ga na hitro preuredim za vikend kamperja(torej dovolj visok) . Kolega ima transporterja, 2.5 in je že menjal mašino...pa tudi po tujih forumih berem, da rad crkuje. Druga varijanta je bila Vito, ga je oče vozil službeno. Tedensko je bil v Črni gori, udoben za vozit, ampak problemi s podvozjem in rjav. Tretja opcija bi bil H-1, h kateremu se tudi najbolj nagibam. Predzadnji model, se da dobiti za 3-5.000 €, vendar so pri zadnjem blatniku praktično vsi gnili. Tanovega, bolj štirioglatega, se da dobiti že za 9-10.000€ vendar mi primankuje informacij o njemu. Sem že spraševal na Hyundai forumu, da je tam vse bolj mrtvo.
Torej iščem nekaj vmes med enoprostorci in kombiji, v potniški varijanti, podaljšana medosna je zaželjena.
Hvala.
Saj vem da ti v praksi najbrž ne bo kaj dosti pomagalo glede na razmere pri nas, a v bistvu bi ti potreboval vozilo kot je Chevrolet Suburban (znan tudi kot GMC Yukon XL).
Za ilustracijo, tukaj je en ki se prodaja v Sloveniji (trenutno edini primerek te generacije na avto.net, a ti tega konkretnega primerka žal ne morem svetovati, ker sem ga pred meseci šel gledat in je dokaj zanemarjen, trenutno primeren bolj kot kak ljubiteljski projekt zmerne obnove, preden ga bi res lahko uporabljal, realno je pa vreden cirka polovico oglaševane cene)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4432735&show=1Tako za pokušino, kaj za potrebe, kot jih imaš ti, še v svetu obstaja poleg naših malih evropskih konzerv.