Vparšanje je sedaj če je tistih 2-3k€ več denarja vreden 4WD pogon? (primerjava z meganom)
npr.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4070309&show=1
pastat pa je cca 2000€ cenejši

mropc je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:mropc je napisal/-a:kako lahko zravn passata štuliš tega megana? ko boš delal pa servis te bo pa še nekaj časa denarnca bolela k boš pou plače dau za popravilo. francozi so znani po tem da imajo NAJDRAŽJE rezervne dele. tako da raj vw-audi 2 let starejši kot pa francozi ki imajo kakovost na podnu.
mropc.... Maš konkretne dokaze, da so za "francoze" najdražji deli? Si že videl cene za VW nadomestne dele? To, da so mi na pooblaščenem ponudili veliki servis za 400 EUR (2.0 HDI) in za Polo 9N (1.9 SDI) 775 EUR... ti to kaj pove? Baba čula baba rekla?
to da ti nepoznaš nikogar, ti nisem jaz kriv.pa če te hoče usak uskubt.
mene je na rit vrglo ko sem šel iskat diske ter ploščice(spredaj) za xsaro letni 1999 1.4 75km. lej ga zlomka, čez 3 mesece v isti trgovini grem kupit diske in ploščice(spredi+zadi) za golf 3 tdi gt 81 kw (diski so večji in dvojni) in sem dal 10e več za CEL komplet, kot pri francoskih jajcih samo za spredaj.
deicide je napisal/-a:jaz osebno bi se odločil za passata. Moj karavan l.2003, 2.5tdi , 132kw, ročni menjalnik ,4motion(torzen) pije 8,5l kombinirane vožnje. vendar ti priporočam 1,9 tdi motor ki je veliko bolj ekonomičen (manj okvar in manj pije) za megana pa ne vem ravno. prijatelj ima 1,5 dci in ima ravno tako velike stroške z njim.... ucepla že turbina itd... kar se pri teh baje pogosto dogaja.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov