hnoda je napisal/-a:Avtorja teme bi vprašal kakšna se mu zdi poštena cena za ta avto?
marjan novak je napisal/-a:Nekdo je omenil, da korejci ne držijo cene.
Že nekaj časa ovohavam i30/ceed in moram priznati, da so cene nesramno visoke; verjetno so se nalezli folCvagnovega sindroma.
LP
W|zz je napisal/-a:marjan novak je napisal/-a:Nekdo je omenil, da korejci ne držijo cene.
Že nekaj časa ovohavam i30/ceed in moram priznati, da so cene nesramno visoke; verjetno so se nalezli folCvagnovega sindroma.
LP
Heh, odkrito dvomim..
BBS je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:marjan novak je napisal/-a:Nekdo je omenil, da korejci ne držijo cene.
LP
Heh, odkrito dvomim..
G. Novak ima prav, res imajo visoko ceno te Ceedi in i30. Neverjetno visoko v primerjavi z prodajnimi cenami novih modelov, cene skoraj niso padle.
tiguan je napisal/-a:@dreja
Dvakrat v času prodaje sem se moral, kar usedit v avto in oditi, ker so kupci kompliciral 100 na uro (itak so bli to neki Južnjaki, ne vem točno iz kje-temne polti, samo 1 kupec je pršu iz LJ, ki ni kompliciral sam pač se je odločil za drug avto). Če me poznate eni sem od l.04 na a.com. Ne vem, kaj je zadnje čase kupcem, včasih sem prodal avto prvemu kupcu ali na drugemu, noben Slovenček ni kompliciral, ampak je samo rekel lej dam ti tolk in tolk recimo 50 evrov manj pa sem reku ajd OK, prepis, zavarovanje, vljudnost je bila na visokem, razgledn folk, izobražen, nič te ne psihično zbijal, vse OK, vse se je dalo zmenit.
sašo5 je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:pistON je napisal/-a:Oprosti, ampak za tole kar si opisal, bi ti jaz ponudil ... mogoče... če sem zelo dobre volje... 50€. Sploh nisem pogledal na avto.net, tako da se mi niti ne sanja, koliko so približne cene takih avtov, pa vseeno.
Veš kaj, 50€ staneta 2 gumi z zračnicama za mojga gorca. Če misliš, da je avto vreden toliko kot 2 gumi, milorečeno čudno razmišljaš. Avto, ki je tehnično pregledan, normalno vozen, ima gume še vsaj za 2 leti in načeloma vse deluje, ne more biti vreden manj kot 500€. Še posebno če ima letno vinjeto.
vprašanje.....
PS 50 eur je vreden, če ima poln tankše to vprašanje - "pistON" mu je prav napisal....
tiguan je napisal/-a:Ne vem, kaj je zadnje čase kupcem, včasih sem prodal avto prvemu kupcu ali na drugemu, noben Slovenček ni kompliciral, ampak je samo rekel lej dam ti tolk in tolk recimo 50 evrov manj pa sem reku ajd OK, prepis, zavarovanje, vljudnost je bila na visokem, razgledn folk, izobražen, nič te ne psihično zbijal, vse OK, vse se je dalo zmenit.
Energetik81 je napisal/-a:Vem, da je trg zakon, ampak osebno avta, ki je lepo vozen in pri katerem vse deluje, ne bi dal iz rok za manj kot 400€. Raje ga gledam na dvorišču oz. v najslabšem primeru podarim kakšnemu sorodniku.
Ne more bit en kitajski gorc iz Hervisa z bedno opremo vreden enako kot avto. Že gume in bencin so vredni ~150€.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov