ne vem kaj eni komplicirate
Mislim, da tisti, ki imajo gotovino ne razmišljajo o leasingu.
Ndrej je napisal/-a:Plus si morda razmišljal da vsi ne moremo vzet lizinga, zaradi takšnih in drugačnih razlogov.
pskoda je napisal/-a:ban je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:
Popusti bodo kar veliki, malce je odvisno od tega kakšna akcija bo takrat v veljavi in morda se boš dogovoril še za kako dodatno malenkost. Bolj kot cena me pri oplu zmoti njihov način poslovanja. Sem pred pol leta tudi sam kupoval avto v tem rangu in cene so res ugodne, vendar le če kupuješ na lizing. Takoj ko omeniš plačilo s kreditom ali bog ne daj gotovino kot v mojem primeru popusti izpuhtijo, saj je njihov glavni kupec hišni lizing in kot tak dobi precej boljše popuste kot jaz ali ti. Zato te preprosto prisilijo k nakupu preko lizinga in vsem kar tak nakup prinese.
Na kratko zaradi nemogočega odnosa do kupcev mene pri Oplu ne bodo več videli. Potem pa naj prodajajo lizing hiši avtomobile če jih bodo lahko.
LP Tristan01
Se strinjam glede tega kar praviš o nakupu na gotovino. Ravno to me je pred leti odvrnilo od nakupa astre, ker avto sem hotel kupit na gotovino in (in ne na lizing kot so me prepričevali trgovci) takrat se je popust prepolovil. In sem šel raje konkurenci kjer so bili gotovine zelo veseli.
Pa sta vidva preračunala, koliko pride avto na lizing z popustom ali avto na keš brez popusta? Če vse preračunaš prideš do zaklučka da avto preplačaš, čeprav je vštet popust, ne veliko ampak ga
zuzek je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:ne vem, kaj vam ta leasing take probleme dela!? Če maš keš za cel avto, daš pač maksimalen polog (ponavad okol 80%) in najkrajšo dobo odplačevanja (ponavadi 1 leto), pa je velka verjetnost, da še ceneje prideš, kot če bi celga na keš odplaču. A se počutite manj vredno, če morte sosedu povedat, da mate avto na leasing?
točno tako smo mi naredili, odplačali 80% in lizing 1 ali 2 leti, ne vem.. in smo s tem dobili popusta 1000€, če si pa butec pa daš gotovino
tristan01 je napisal/-a: Se mi pa počasi dozdeva da nekateri prodajalci vozil (ne le Opel) postali rajši bankirji, saj se kot kaže bolj splača prodajati bančne storitve, kot pa prodajati končnemu kupcu.
zuzek je napisal/-a:kaj pa če se cliota proda? ( šel bi takoj) in se kupu novo astro?
ma če rabite samo en avto, pa je clio ok jaz ne bi niti kupoval novejšega vozila, saj bo ta nardil še ogromno km
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov