lancia hf je napisal/-a:
Drugače je pa tale prodaja tud meni malo sumljiva, kako je sploh prišlo do prodaje avtomobila, za skoraj pol majn kakršno vrednost naj bi imel.
Dr.M3 je napisal/-a:Drugače je pa tale prodaja tud meni malo sumljiva, kako je sploh prišlo do prodaje avtomobila, za skoraj pol majn kakršno vrednost naj bi imel.
Morda ga je kupil kdo iz leasing hiše![]()
men se pa zdi logično, da avto vrneš in basta
lancia hf je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:Drugače je pa tale prodaja tud meni malo sumljiva, kako je sploh prišlo do prodaje avtomobila, za skoraj pol majn kakršno vrednost naj bi imel.
Morda ga je kupil kdo iz leasing hiše![]()
Saj ravno to meni malo smrdi.
Dr.M3 je napisal/-a:Dajte si zapomnit da leasing hiše niso dobrodelne ustanove in ne bodo delale v svojo zgubo.
Če avta ne morete odplačevati ga je najboljše začeti prodajati - boljše, kot da vam ga začne leasing hiša
Dr.M3 je napisal/-a:Tudi avto na leasing lahko prodaš kadarkoli.Še nisem slišal primera, ko mu leasing hiša tega ne bi dovolila.
Zadeva je tam tam. In ne misli da sedaj lahko kar vsak pridobi leasing. Seveda so pravila bolj ohlapna kot pri kreditu. Kakor slišim ni pa več tistega da lahko sedaj po precej ohlapnih pogojih samo z "davčno in osebno" dobiš nov avto (razen če jim ne daš res velik polog).
PS: Še nikjer nisem zasledil, da je kdo na banki vzel kredit za avto, in imel take težave kot so z lizingi, ki je že kar nekaj tem.
PS: Še nikjer nisem zasledil, da je kdo na banki vzel kredit za avto, in imel take težave kot so z lizingi, ki je že kar nekaj tem.
Dr.M3 je napisal/-a:PS: Še nikjer nisem zasledil, da je kdo na banki vzel kredit za avto, in imel take težave kot so z lizingi, ki je že kar nekaj tem.
Pa kakšne probleme neki. Tip je povedal da je izgubil službo in ni mogel več odplačevati. Ja kaj misliš da bi na banki naredili to, da bi mu odložili odlog plačila? Banka se bi takoj usedla na poroka