Sem napisal kaka je bila zgodba. Prodajalec je pač rekel, da je to kao njihova napaka in da kmag 500€ popusta na opremo sport.
Prodajalec je bil P&D.
Pogodbe pa tudi ni bilo nobene dokler avto ni prispel oz. dva dni prej , da se je še leasing porihtal.
Sicer pa me ne čudi, da me prodajalec v salonu ne j***e pet posto, če pa se tako obnašajo tudi na KMAG-u. Klical sem jih prejšnji torek jim lepo vse obrazložil, pustil kontaktno št. in mi je bilo rečeno, da bodo zadevo preverili pri prodajalcu in mi še isti dan sporočili kako naprej.
Blinder je napisal/-a:Kaj pa vas toliko zanima ISG? Če se veliko vozite po mestu po gneči ok, ampak drugače..
Tovarniški podatki pa parvijo porabo 6.8 za 1.6 gdi in 5.5 za 1.7 dizel, v obeh primerih 2WD.
tudi meni ni jasno..... je dejansko samo nepotrebna navlaka, ki definitivno prej škodi motorju, kot pa koristi; za tistih 0,000003 lit manj porabe_če sploh...
PS. poraba 6.8 za 1.6 bencin, so napisali Hrvati, da je "utopija" - mogoče če bi merili na 50km in ne 100
Meni osebno je ISG zanimiv, ker naredim na leto premalo km, da bi se mi dizel izplačal, čeprav po trenutnem ceniku se je tudi to razmerje zmanjšalo in pa ker je ISG standardno vključen v 1.6 motor, zato me tudi ne mika motor delan za hrvaški trg brez ISGja če ima za slovenski trg serijsko vgrajenega, pa če da za 1 tisočinko manjšo porabo pa naj bo. Da bi ga pa posebej doplačal pa ni šans.
Ja, vendar ni bistvene razlike v ceni. "Privarčevati" se da le zaradi tega, ker imajo Slovaki bolj širok seznam dodatne opreme, ki ni vključena v osnovne pakete. Se pravi, v Sloveniji moraš vzeti paket Motion, če hočeš imeti xenon, čeprav na primer ne rabiš usnja, pametnega ključa in panoramske strehe. Pri Slovakih pa vzameš samo paket EX in doplačaš 750€ za svetila.