Patrik_A3 je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:fantom je napisal/-a:nikoli nisem trdil da je ford kvaliteten avto, je pa novi c-max definitivno boj kod pa touran. nažalost sem jih moral prevečkrat tišat po hofu in popravljat tako da vem o čem govorim. da o raznoraznih škripajočih sedežih, predalih in podobno ne govorim.
potem pa mi povej tehtne razlike v kvaliteti med NOVIM Touranom in NOVIM C-Max-om
ne glumi pa pamet soli. mel tourana leto pa pol, pa vem, da kar se tiče kvalitete ni neki biser. ne more bit predalček na armaturki prvič zanič, da se ni odprl, dajo novega, pa visi in se težje zapira, dajo spet novega pa spet na eni strani rob na drugi pa pogrezjen. lepo te prosim no. pa da čez noč crkne board computer pa radio kar med vožnjo več ne dela in se resetira, ne dela zadnja štop luč, levi mehanizem šipe itd. itd. je to kvaliteta? mogoče če kupiš lado, ampak tam kupiš 3 za ceno enega holcwagna in se ne jokaš kot tukaj.
aja pa sej res, tudi to je za tebe normalno da mi je polosovino pri 42 000km vtrgalo na dva dela kot da bi s flexom vrezal ko sem štartal na križišču z mesta?
VW uber alles. hvalabogu da je bla garancija, da sem vse na njihove stroške porihtal, polosovino pa sem jaz kril 400€.
nevermind je napisal/-a:Drugače je bil Touran vedno pri zadnjih mestih na lestvici zanesljivosti (zdej se bo pomoje kakšen tattoo oglasil al pa tommy)
Pa testirali so nemci.
MBtouran je napisal/-a:@esem
po linki ki si ga dal od ADAC je Touran na 6. C-Max pa na 9. mestu in je posledično po tvoji tabeli C-Max boljši??
MBtouran je napisal/-a:@esem
po linki ki si ga dal od ADAC je Touran na 6. C-Max pa na 9. mestu in je posledično po tvoji tabeli C-Max boljši??
BS-speed je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:@esem
Pa poglej tabelo C-Maxu se kvaliteta izbolšuje, Touranu pa pada.
fantom je napisal/-a:mislim da MBtouran: noče razumet/sprejet kar mu nekateri govorijo. zame je še vedno touran kup nemškega nekvalitetnega s.....! to vidim skoraj vsak dan v službi. je pa res da so nekateri celo nadpovprečno zadovoljni z njim. tako da v končni fazi zbereš avto ki ti je všeč vizualno in v katerem se dobro počutiš, pa naj bo to c-max, touran ali kateri drugi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov