FoxTer je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Tega se tudi jaz bojim, da bi bil kje v tujini, pa še dimenzija gume je 225/35R18 ki jo je zelo teško dobit oz jih je treba naročit. To ni nič drugega kot šparanje denarja samo da bi bila izdelava čim cenejša
V takem primeru je bolje, da vzameš s seboj rezervno gumo. Manj glavobola boš imel vsekakor....
lancia hf je napisal/-a:Pa saj je mogoče zadeva uporabna, če predreš pnevmatiko, ampak to verjetno samo sedaj ko je stvar še dokaj nova, kaj pa ko bo avto enkat star 5 ali 8 let, bo zadeva sploh še funkcionirala po tokih letih
Nevem tudi Fiat Grande Punto je to imel leta 2006(se še spomnim testa ko sem se čudil kaj je tolancia hf je napisal/-a:Samo informativno, kaj je res imel Peugeot 206cc, prvi serisko te doze namesto rezervne gume
Aha potem pa je bil Peugeot vrjetno prvi nevem zakaj sem imel ves čas ko sem pisal post v glavi da je bilo to leta 2006.lancia hf je napisal/-a:Samo Peugeot je imel to že leta 2000-2001, nevem gdaj točno so jih začel delati.
nevermind je napisal/-a:Pri npr. novem Golfu je doplačilo za rezervno gumo. Verjetno če ne doplačaš rabiš tisti set, al kako?
nevermind je napisal/-a:OFF
- normalno rezervno kolo z jeklenim platiščem = 57,37 €
zmanjšana prostornina prtljažnega prostora
- normalno rezervno kolo z aluminijastim platiščem = 218,01 €
zmanjšana prostornina prtljažnega prostora
- zasilno rezervno kolo 16" = 47,53 €
- zasilno rezervno kolo 18" = 47,53 €
Zanimivo, da je pri zasilnem rezervnem kolesu cena za 16'' in 18'' ista.
lancia hf je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Pri npr. novem Golfu je doplačilo za rezervno gumo. Verjetno če ne doplačaš rabiš tisti set, al kako?
Ma pri golfu itak moraš še doplačat, če hočeš imeti sopotnikov sedež, in zadnjo klop.
pskoda je napisal/-a:FoxTer je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Tega se tudi jaz bojim, da bi bil kje v tujini, pa še dimenzija gume je 225/35R18 ki jo je zelo teško dobit oz jih je treba naročit. To ni nič drugega kot šparanje denarja samo da bi bila izdelava čim cenejša
V takem primeru je bolje, da vzameš s seboj rezervno gumo. Manj glavobola boš imel vsekakor....
Zadaj nimam placa za rezervno kolo, ker je poden raven, pritlažnik pa rabim za pritljago če grem recimo na morje.
pskoda je napisal/-a:FoxTer je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Tega se tudi jaz bojim, da bi bil kje v tujini, pa še dimenzija gume je 225/35R18 ki jo je zelo teško dobit oz jih je treba naročit. To ni nič drugega kot šparanje denarja samo da bi bila izdelava čim cenejša
Zadaj nimam placa za rezervno kolo, ker je poden raven, pritlažnik pa rabim za pritljago če grem recimo na morje.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov