MadIggy je napisal/-a:sej pravim, po statistiki v primerjavi s konkurenco nove Toyote niso nič slabše ob tastarih in so še vedno v vrhu pri praktično vseh modelih.
dmozet1 je napisal/-a:Nekaj pa vselej moram napisat.
Tast ima Toyoto Yaris, Oče ima Toyoto Rav4 In sodelavec Corolo vsi trije avti so stari cca 6let in s temi avti ni nobenih problemov ljudjem zaupam.
Osebno vozim Škodo Octavijo 1.8 20V (motor vemo čigav je VW) sami problemi 3krat me je že pustil motor na cesti, dobro ampak to je Škoda.
Večina voznikov res vozijo VW in so z njimi tudi zadovolnji??? Ker vsak osel hvali svojega konjička.
Osebno menim, da je Touran grd napram Versotu ampak to ni to, danes je potrebno gledati tudi porabo saj gorivo je vsak mesec dražje.
Glede vzdržljivosti obeh avtov mislim, da mi bo Toyota bolj prizanesla kot VW z turbino predvsem zaradi kilometrov, ki jih delam ter moram povedati, da avto mi bo služil najmajn 10let.
PA ŠE TO ŽAL REDKO KDO BO POVEDAL, DA JE IMEL Z AVTOM VELIKE PROBLEME IN TAKO VSAK HVALI SVOJE TUDI, ČE JE BIL NA SERVISIH VSAK MESEC.
Žal je tudi tukaj na forumu precej ljudi, ki znajo samo blatiti ostala vozila čeprav nevejo zakaj. Resnično nevem zakaj bi bila Toyota majn kvalitetna od VW (kje so dejstva), če je to samo velikost oz. prostornost potem zame to ni problem.
Hja potem pa sklepam da je tudi caddy znotraj zelo dobro narejen, hehe. Sicer nisem v njem še sedel...majota je napisal/-a:Sonic, ko sem se jaz vsedel v Tourana sem dobil občutek kot da sedim v Caddyu. Meni se je zdelo vse enako. Edina razlika, ki mi je na oko padla je ta, da je caddy višji. .
majota je napisal/-a:Kot drugo bi Sonica opomnil glede cene. Omenil si, da je bil auris 1,6 vvt-i dražji od golfa 1,6 FSI. Da si pristranski mi je razumljivo ampak da znaš pa tako nakladat pa ne. Na siolu imaš test golf 1,6 fsi z opremo comfortline. Z vso dadatno opremo (sredinski naslon za roko, odlagalni paket, klimatska naprava, štiri vrata, potovalni računalnik, kovinska barva) te je stalo 21.531,12 EUR. Auris z opremo Luna stane 17.700,00 EUR. Po mojem se cenovna politika iz leta 2004 do 2007 ni bistveno nič spremenila. Golf je precenjen in pika.
sonic je napisal/-a:Ko potegnemo črto, je Auris slabši avto od Golfa V (kaj šele Golfa VI, verjetno), paradoksalno pa kljub temu celo še dražji...
Tako pač je, pa če se eni na glavo postavite.
sonic je napisal/-a:Hja potem pa sklepam da je tudi caddy znotraj zelo dobro narejen, hehe. Sicer nisem v njem še sedel...majota je napisal/-a:Sonic, ko sem se jaz vsedel v Tourana sem dobil občutek kot da sedim v Caddyu. Meni se je zdelo vse enako. Edina razlika, ki mi je na oko padla je ta, da je caddy višji. .
No, šalo na stran - jaz sem sedel (sicer ne več kot to) tudi v S-maxu, C4 Picassu, Scenicu, Corolli Verso in v novem Versu. V nobenem od teh se nisem počutil tako dobro kot v Touranu (razen morda v Citroenu) , moja boljša polovica pa sploh.
Usesti se v kabino in videti občutke - to je pač prva faza resnega izbiranja avtomobila in pri nama je bilo že v tej fazi jasno, da ne bo ustrezal noben drug kot Touran.
Jaz bi se bolj natančno izrazil takole: Touran je ne eden boljših, temveč definitivno najboljši enoprostorec v svojem velikostnem razredu (pustimo torej ob strani mrcine kot so Sharan, Espace, Voyager, P806 itd.). Pa morda ne nujno najboljši po položaju za volanom, temveč nasplošno.doma imamo Tourana in če je to zate en boljših enoprostorcev kar se tiče položaja pred volanom...
Ne vem od kod eni dobite tak občutek... podobnost med Touranom in Caddyjem. In ne, za moje pojme ni noben nevem kako dobro narejen, kar se tiče položaja za volanom. Pa tudi uporabljeni materiali pri obeh delujejo, tako na pogled kot tudi na otip, bolj ceneno kot v Golfu VI, kar seveda še vedno ni slabo pa vendar ti pusti rahlo razočaranje, ko se iz Golfa presedeš v Tourana...
sonic je napisal/-a:Jaz bi se bolj natančno izrazil takole: Touran je ne eden boljših, temveč definitivno najboljši enoprostorec v svojem velikostnem razredu (pustimo torej ob strani mrcine kot so Sharan, Espace, Voyager, P806 itd.). Pa morda ne nujno najboljši po položaju za volanom, temveč nasplošno.doma imamo Tourana in če je to zate en boljših enoprostorcev kar se tiče položaja pred volanom...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov