simply je napisal/-a:Vse OK, samo ESP bi vzel pod nujno.
Avto čez 15k eur pa nima ESP-ja

simply je napisal/-a:Vse OK, samo ESP bi vzel pod nujno.
rosonero je napisal/-a:Troje vprašanj :
Koliko km letno bo avto prevozil ?
Koliko let bo avto pri hiši ?
koliko je max vsota namenjana za nakup ?
edit : dodal še 3 vpr
pskoda je napisal/-a:simply je napisal/-a:Vse OK, samo ESP bi vzel pod nujno.
Avto čez 15k eur pa nima ESP-jasvašta
MajaI je napisal/-a:Ja, sej jaz tud razumem, zakaj je treba doplačat rezervno gumo, ker itak 90% ljudi je ne zna zamenjati. To pa res nisem vedela, da ni več obvezna, je pa nekako logično. No, nama se je že večkrat zgodilo, da sva mogla zamenjat gumo, ker se voziva tudi po takih koncih, kjer ne lovi telefon, tako da je to kar nujno treba imeti.
MajaI je napisal/-a:Res ne vem, kako se to uporablja. Stisneš notr al kako? In koliko časa se lahko potem voziš s tem? In kaj, gumo potem zavržeš in moraš kupit novo?
Mare_K je napisal/-a:MajaI je napisal/-a:Ja, sej jaz tud razumem, zakaj je treba doplačat rezervno gumo, ker itak 90% ljudi je ne zna zamenjati. To pa res nisem vedela, da ni več obvezna, je pa nekako logično. No, nama se je že večkrat zgodilo, da sva mogla zamenjat gumo, ker se voziva tudi po takih koncih, kjer ne lovi telefon, tako da je to kar nujno treba imeti.
Zato pa dobiš zdraven set za popravilo koles, ki je najbolj enostaven za uporabit pa nič se ne namatraš.![]()
Je pa res da je potem pnevmatika neuporabna.
Patrik_A3 je napisal/-a:Mare_K je napisal/-a:MajaI je napisal/-a:Ja, sej jaz tud razumem, zakaj je treba doplačat rezervno gumo, ker itak 90% ljudi je ne zna zamenjati. To pa res nisem vedela, da ni več obvezna, je pa nekako logično. No, nama se je že večkrat zgodilo, da sva mogla zamenjat gumo, ker se voziva tudi po takih koncih, kjer ne lovi telefon, tako da je to kar nujno treba imeti.
Zato pa dobiš zdraven set za popravilo koles, ki je najbolj enostaven za uporabit pa nič se ne namatraš.![]()
Je pa res da je potem pnevmatika neuporabna.
če pa narediš veliko lukno v gumo/gumo prerežeš itd, pa veš kam si lahko tisti set vtakneš ne?
Malachi je napisal/-a:Ne zganjajte panike s temi asr in esp forami lepo bi prosil. Td sam sem bil podobnega mnenja, ko pa to enkrat maš pa sploh ne veš čemu ti to. Vsaj v naš hrib ko je sneg z asr ne prideš, pa ne samo jaz. Esp ti pa res pomaga le v izjemno kritični situaciji na suhi cesti, v snegu deluje res bolj za hec. Kr če ni oprijema ti sto esp ne pomaga...
Glede gume: Marsikdo gumo prej zamenja, kot naštudira to sranje s flikanjem gume. Poleg tega v polovici primerov je neuporabno, hitrost je omejena, velika možnost da sprazniš aku.
Malachi je napisal/-a:Ne zganjajte panike s temi asr in esp forami lepo bi prosil. Td sam sem bil podobnega mnenja, ko pa to enkrat maš pa sploh ne veš čemu ti to. Vsaj v naš hrib ko je sneg z asr ne prideš, pa ne samo jaz. Esp ti pa res pomaga le v izjemno kritični situaciji na suhi cesti, v snegu deluje res bolj za hec. Kr če ni oprijema ti sto esp ne pomaga...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov