matayus je napisal/-a: jaz se nagiban k ceni do okol 3000€
matayus je napisal/-a:Ne nisem avtomehanik. Avto bi uporabljal po večini za prevoz na faks in ne k avtomehaniku![]()
Glede porabe mi je vseeno, sam da ni nad 10l.
Torej mi za tak gnar alfo odsvetujete ?
vincenzo je napisal/-a:Vectra je gajba za stare fotre in po voznih lastnostih ne seže alfi do kolen. Predlagam ti, da se zapelješ z obema in boš sam takoj videl kok je ura. To da roke dobijo luft ni nč novga...se zgodi pri vsakem avtu, tko kot še marsikaj drugega.
xalfist je napisal/-a:Če gleda okolk letnik 2000 pol je 3000€ čist normalna cena za alfo, saj niti nimajo večje cene taki letniki, tak da nevem zakaj bi z tako alfo bil skozi pri mehaniku.
Spasky je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Če gleda okolk letnik 2000 pol je 3000€ čist normalna cena za alfo, saj niti nimajo večje cene taki letniki, tak da nevem zakaj bi z tako alfo bil skozi pri mehaniku.
11 let staro 156 dobro dobit, da ne bo nič potrebno menjati (glavni servis, roke, itd) za tak denar - mission impossible.
Če ga pa že 156tka toliko mika naj se raje obrne na alfaforum http://forum.alfa-klub.com/ in tam preveri, če kakšen ljubitelj prodaja kaj podobnega.
mire je napisal/-a:Te zanima dizel 156 02 alfa ????
Ce te pisi pod privat....
Mogoce bi jst svojo prodal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov