Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: Pomoc pri nakupu rabljenega avtomobila

Napisal/-a esem Če avg 20, 2015 12:10 am

berlonso je napisal/-a:... Kako si to nasel? Sem probal utipkat v Google ma ne najde..

Z guglanjem telefonske iz oglasov se marsikdaj najde take, čeprav verjetno pogosto menjajo telefonske.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če avg 20, 2015 7:37 am

berlonso je napisal/-a:Vredu alternativa, edino se bolj nagibam k nakupu od 1. lastnika in fizicne osebe. Ce je pa dober primerek nima veze, ampak se mi zdi malo cudno, da pri 75000km isce ze 3. lastnika :? ...
Mi je pa avto kot tak vsec. Zna bit da ga bomo sli pogledat. Spet imam vprasanje : Po pribcipu baba cula baba rekla in pri sanku, je do mene prisla info, da naj se nebi dalo zbivat kilometre pod 100000km. Je to mit ali je kaj resnice? Sam ne vidim logike.

:lol: dobra. Če lahko kilometre zbiješ na 100.000km jih lahko tudi na 0km.
To je sigurno rekel kakšen dolerček
Lp

matejxx
Uporabnik

Napisal/-a matejxx Če avg 20, 2015 10:14 am

Cefizelj je napisal/-a:Oprema pa ni Privilege (to bi bilo bež delno usnje, bež volan itd.) ampak gre za Dynamique Plus, ker ima tempomat.

Nisem popolnoma siguren, da je tole Dynamique Plus, saj ima ta zraven tudi parking senzorje. Vsaj ko smo kupovali novega smo jih imeli pri tej opremi zraven.

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso To sep 08, 2015 6:58 pm

Pozdravljeni,
zadnjic ste mi pri Meganu znali res dobro pomagati, tako z nasveti kaj so obicajne napake, kot tudi seznanitev da je prodajalec dilercek, tako da sem sw ga izognil.
Se vedno iscem in gledam za vredu avto tja do 7000€. V oci mi je padel naslednji Grand Scenic:

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0dCi%20Sky

Vasa mnenjao doticnem avtu?
Plusi in minusi nasplosno o modelu? Kot sem prebiral tega in ostale forume bi moral biti letnik 2008 kar ze postiman, da nebi smela crknit avtomatska rocna in centralni displej kar je bil poprej problem.
Bi pa na cirka 110000km menjal ojnicne lezaje.
Kakrsnakoli mnenja bi bil veseu :)
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Sr sep 09, 2015 5:24 am

Je kdo tu gor, ki ima tester za Renaulte, ker sem dogovorjen za pregled pri pooblascenem serviserju ampak po 16.00 nimajo testerja?? :shock: :evil:
Amzs pregled bi bil idealen, ampak se zaradi zasedenosti ne moreva dogovoriti z lastnikom. Seveda proti placilu, bi bil zelo zadovoljen ce je kdo pripravljen vskociti s testerjem za hitro kontrolo.
Seveda se naprej prosim za kaka mnenja o avtu.
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr sep 09, 2015 6:04 pm

Pazi na kilometre, ker 7 let star dizel in 75kkm prevoženih je zelo malo oz okrog 10.5kkm letno.

Samo tako glede na to, da ima šibedah ki je ponavadi zelo drag za doplačat preveri, če je avto res slovenski in če je on res 1 lastnik
Lp

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Sr sep 09, 2015 7:56 pm

Preveril sem na servisu in drzi potrjena servisna knjizica. Glede lastnika sem preveril na spletni strani uprave RS al kaj je ze in stima... Kako/kje se preverit? Prestavna rocica ima znake obrabe, prav tako kljuka na vratih, ampak ima lastnica na vsaki roki par prstanov, tako da sumim to. Jutri gre na pregled + tester, ali se tam zazna morebitno zbivanje kilometrov?
Lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov