najnaj.si je napisal/-a:Ja verjetno se mi samo zaradi tega kolesa ne splača sploh kupovati tako velikega avta.
V bistvu bi še najrajši imel Golfa GTI ali kaj podobnega, na plinu bi bla poraba ugodna. Mogoče je edini čas za take igrače zdak ko še ni familije
C4V4L13R je napisal/-a:Seveda če si mlad, je še prezgodaj za kakšen resnoben avto, glede na to, da imaš sedaj pocket rocket ti garantiram, da boš razočaran karkoli kupiš (v smislu varčnega karavana). Zakaj pa ne razmišljaš o prtljažniku za na streho??
najnaj.si je napisal/-a:Sicer so me pa pol ure nazaj namerili točno 100km/h (95 ko se odšteje toleranca)Pri znaku 60 sem peljal po omejitvah, potem je bi pa znak za konec naselja sem pa dal gas....no policaj je reku, da je bil znak za začetek naselja
Prsežem, da sem tko vidu
![]()
Aja kakšna bo to kazen?
Sba je napisal/-a:C4V4L13R je napisal/-a:Seveda če si mlad, je še prezgodaj za kakšen resnoben avto, glede na to, da imaš sedaj pocket rocket ti garantiram, da boš razočaran karkoli kupiš (v smislu varčnega karavana). Zakaj pa ne razmišljaš o prtljažniku za na streho??
x2
Karavana boš lahko še vedno kupil, pocket rocket pa se nekako spodobi za dvajseta leta.![]()
Mogoče boš imel malo več dela s samim prtljažnikom (montaža), ampak bi tudi sicer imel delo s kolesom in podiranjem zicev ... Če si zadovoljen s Fiesto, jo magar obdrži.
najnaj.si je napisal/-a:V bistvu sem se Fieste naveličal in bi rad zamenjal avto.
Ne ciljam na porabo 5.5, ampak porabe z kakšnim 3.0 bencincam 15+ pa tud ne bi imel. Z golfom če u izi pelješ se pomoje da spravit na 9l, če ga pritisneš mi je pa tako useeno. Zdaj imam s fiesto 9.5.
Fiesta je premajhna. Golf je že toliko večji, da lahko spravim tisto kolo notri. Prtljažniki odpadejo, ker kolo vozim parkrat na teden, ves čas pa ne mislim imeti ptrljažnika gor...
Res me skrbi, da bom nad vsemi karavani razočaran, ker fiesta je le kratka in igriva.
najnaj.si je napisal/-a:Res me skrbi, da bom nad vsemi karavani razočaran, ker fiesta je le kratka in igriva.
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov