lp
vezuv je napisal/-a:Lp
Se oproscam,da nism prej odgovarjal na predloge.Sm bil se v avtohisi in se pozanimal za superba z 170KM.Spotoma pa si se ogledal superba bencinarja z 160KM.prodajalec pravi,da pokuri malo ni pa znal povedati koliko povprecno na 100 km.Sm 70% ze na strani superba.
Lp
vezuv je napisal/-a:Na dan naredim priblizno 100-120 km.Ravno zato,imam skoraj celo zivljenje dizla.Je pa res, da pogresam mal bencinca odkar sm prodal VR6.Sedaj imam passata, ki ima 130KM,me pa zanima ce,kdo zna opisati, kaka je razlika med 140KM in 170KM pri dizlih.Sprasujem zato, ker vec, kot 130KM pri dizlu se nisem vozil.Zanima me tudi kaka je poraba pri obeh, vozim pa vecinoma po AC z tempomatom nastimanim na 150-160km/h.
Hvala za odgovore.
vezuv je napisal/-a:Na dan naredim priblizno 100-120 km.Ravno zato,imam skoraj celo zivljenje dizla.Je pa res, da pogresam mal bencinca odkar sm prodal VR6.Sedaj imam passata, ki ima 130KM,me pa zanima ce,kdo zna opisati, kaka je razlika med 140KM in 170KM pri dizlih.Sprasujem zato, ker vec, kot 130KM pri dizlu se nisem vozil.Zanima me tudi kaka je poraba pri obeh, vozim pa vecinoma po AC z tempomatom nastimanim na 150-160km/h.
Hvala za odgovore.
Blinder je napisal/-a:Po tov. podatkih je razlika v porabi med 140 in 170 4 decilitre na 100 km. 1L/100 razlike je preveč, ker sta motorja zlo podobna... enaka tehnologija
vezuv je napisal/-a:No problem je predvsem avtomatik.Imamo golfaIV karavan letnik 2004, avtomatika.Pri taki voznji, kot jo imam imam konstantno porabo 7,5L/100km.Manj ni sans, da sploh pokurim, ker pac vozim 150-160km/h.Passat pa ima navadni menjalnik 6 prestav in verjeli ali ne je razlike pri porabi, kar velika.Z golfom naredim s polnim tankom 750km, medtem ko z passatom okoli 950km.In predvsem to me odvraca od avtomatika.
DSG nekako ubije tisto brutalnost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov