Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Steinkauz
Novinec

Re: škoda octavia 1.9 tdi combi

Napisal/-a Steinkauz Če apr 14, 2011 12:40 pm

Aja zdej če je pa rabljen morš pa kr vsako barvo kupit :roll:

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Če apr 14, 2011 1:16 pm

jst sm hotu črnega in sm tolk časa iskal da sem ga dobu. pa še dobr da sem zbirčen zarad barve,ker če bi se zaletu in nekje drugje kupu bi se zajebal.

Uglavnem jaz sem ga kupu pri firmi MAS TECH Koper. Imajo kar nekaj škod,so redno servisirane in kupljene na Porche Koper. Sicer večinoma bele,ker zadnjo črno sem jaz kupu :mrgreen: =P . Mislim da pa imajo tudi srebrno.
Tako da predlagam kupcu da se obrne na to firmo če imajo kaj na prodaj v njenih merilih :).

http://www.mastech.si/index

LP! Tomas
Slika

klekej
Novinec

Napisal/-a klekej Če apr 14, 2011 1:35 pm

Steinkauz je napisal/-a:Aja zdej če je pa rabljen morš pa kr vsako barvo kupit :roll:

To ravno ne..a maš ti raje belega ohranjenega v nulo, ali črnega zjahanega? Mislim, da bi ženske zbrale glede na barvo, ne pa vse. :)

taja740
Nov uporabnik

Napisal/-a taja740 Če apr 14, 2011 5:51 pm

eh klemen, sej ne rabiš bit tak pikolit :P
Vse ženske pa nismo enake.
Lahko je srebrn, črn, siv.....ampak bel pa ne. Poleg tega, da vem kakšen avto približno želim,vem popolnoma jasno, da belega avta nočem!
j*** ga, tko je :)

taja740
Nov uporabnik

Napisal/-a taja740 Če apr 14, 2011 5:55 pm

Tomas666 je napisal/-a:jst sm hotu črnega in sm tolk časa iskal da sem ga dobu. pa še dobr da sem zbirčen zarad barve,ker če bi se zaletu in nekje drugje kupu bi se zajebal.

Uglavnem jaz sem ga kupu pri firmi MAS TECH Koper. Imajo kar nekaj škod,so redno servisirane in kupljene na Porche Koper. Sicer večinoma bele,ker zadnjo črno sem jaz kupu :mrgreen: =P . Mislim da pa imajo tudi srebrno.
Tako da predlagam kupcu da se obrne na to firmo če imajo kaj na prodaj v njenih merilih :).

LP! Tomas

Tomas666, hvala, ma na njihovi spletni strani ne morem priti do rabljenih vozil...
Sej je res, ka pravjo, kdor išče ta najde... :)

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe apr 15, 2011 6:57 am

Tomas666 je napisal/-a:jst sm hotu črnega in sm tolk časa iskal da sem ga dobu. pa še dobr da sem zbirčen zarad barve,ker če bi se zaletu in nekje drugje kupu bi se zajebal.

LP! Tomas

Ko si jih ravno omenil, to so nekdanja naša službena vozila. Kilometri so realni, avtomobile je vozila več ali manj ena oseba, saj jih imamo za osebno in službeno uporabo. Kot si zapisal avtomobili so bili redno servisirani na Porsche Koper. Sam sem s Škodo zelo zadovoljen. Naredil sem cca 200.000km z njimi (več vozil) brez najmanjše okvare ali težave. Oprema je solidna (bussines paket), morda le malce zmoti nosilec za GSM, saj je v avtomobilu bluetooth povezava. Sicer pa za razliko od večine dilerjev pri teh avtomobilih veš precej natančno kaj kupiš.

Taja, kar se barve tiče pa je bela precej hvaležna barva, pa še poleti je precej bolj prijetna kot temnejše.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov