speedfreak je napisal/-a: bravo je luškan, samo pri 40kkm na leto si njegove porabe ne morem privoščit žal
pskoda je napisal/-a:Da dobiš dobrega bmw-ja za pravi denar je že znanost.
Kaj pa Chevrolet Cruze 2.0 VCDI al kaj je že, mogoče Hyundai i30 1.6 CRDi ali pa Megan 1.9 dci 130hp ni slab
dejan84 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a: bravo je luškan, samo pri 40kkm na leto si njegove porabe ne morem privoščit žal
Če ti je 6,5L prevelika poraba, potem pa bolš, da si tomosovega frčota nabaviš...
Jaz imam enak motor v mojem grandiču, le da je originalno 120hp, sedaj z abarthovo turbino in dodatnimi modifikacijami odprt na cca 180hp, in zmontirane 18" feltne pa ga še nisem uspel vozit 7L na 100km, s tem da imam še 5 stopenjski menjalnik in ne 6 gangerja kot je v bravotu...
dejan84 je napisal/-a:A si ti glup al ti ušesa smrdijo? Napisal sem, da vozim grande puntota z enakim 1.4 tjet motorjem odprtim na cca 180hp.
In lahko ti dam spisek vseh tankanj, prevoženih kilometrov in izračunane porabe od dneva, ko sem ga nabavil. Moje porabe so bile od 5,9 do max 6,8L/100km. Lahko se greš pa tudi vozit z mano en tank ali pa en mesec, če želiš, pa boš videl...
pskoda je napisal/-a:Samo speedy ne vem če bo zdržal en tank s tabo, da boš imel povprečno porabo 7l/100km. Tolko ima foter z bravotom m-jet 150hp
dejan84 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Samo speedy ne vem če bo zdržal en tank s tabo, da boš imel povprečno porabo 7l/100km. Tolko ima foter z bravotom m-jet 150hp
In zakaj ne? A se boji malo bolj hitro peljat al kaj?
dejan84 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Samo speedy ne vem če bo zdržal en tank s tabo, da boš imel povprečno porabo 7l/100km. Tolko ima foter z bravotom m-jet 150hp
speedfreak je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Samo speedy ne vem če bo zdržal en tank s tabo, da boš imel povprečno porabo 7l/100km. Tolko ima foter z bravotom m-jet 150hp
Nisi ga razumel, po moje ga je strah da bi zaspal od počasne vožnje. Pa ne nism glup, samo take porabo dosegajo z dizli, tako da ali si fenomen ali pa maš čudežen avto. Lahko pa mi ga daš malo za furat pa da vidimo mi to čudo
dejan84 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Samo speedy ne vem če bo zdržal en tank s tabo, da boš imel povprečno porabo 7l/100km. Tolko ima foter z bravotom m-jet 150hp
Nisi ga razumel, po moje ga je strah da bi zaspal od počasne vožnje. Pa ne nism glup, samo take porabo dosegajo z dizli, tako da ali si fenomen ali pa maš čudežen avto. Lahko pa mi ga daš malo za furat pa da vidimo mi to čudo
Ne, bolj si ti fenomen, da ožemaš 1.2 mlinček in imaš pol porabo 10L.
Lej, kukr sm ti reku. Lahko se voziš z mano 1 mesec, pa boš videl kako in kaj
dejan84 je napisal/-a:Lej, ti kupuješ avto in verjetno zbiraš podatke za kasnejšo lažjo odločitev. Jst sm ti napisal podatke iz izkušenj. Povedal sem ti, kakšen avto imam in kako vozim. Ti pa verjemi samemu sebi in vseznalcem, ki vozijo raznorazne superduper avtomobile...
PS: bravota na relacijo po regionalki boš lahko vozil še veliko manj, ker ima v 6. prestavi pri 90km/h dobrih 2500 obratov. Razen če si največji retard in ne znaš normalno vozit in velja zate samo gas 100% ali 0.
dejan84 je napisal/-a:PS: bravota na relacijo po regionalki boš lahko vozil še veliko manj, ker ima v 6. prestavi pri 90km/h dobrih 2500 obratov. Razen če si največji retard in ne znaš normalno vozit in velja zate samo gas 100% ali 0.
nevermind je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:PS: bravota na relacijo po regionalki boš lahko vozil še veliko manj, ker ima v 6. prestavi pri 90km/h dobrih 2500 obratov. Razen če si največji retard in ne znaš normalno vozit in velja zate samo gas 100% ali 0.
Potem pa ima slabo preračunan menjalnik.
Moj 1.4 atmosferc in imam v 5. pri 90 km/h 2400 obratov.
Poraba pri Bravotu (16'', 17'') 1.4 110 kW = http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... ower_e=110
Grande Punto 1.4 88 kW = http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... power_e=88
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov