esem je napisal/-a:Če si res delajo reklamo (ni nujno, po IP-jih ne pišejo isti), jim bo kaj kmalu močno žal, ko se bodo razpisali še ostali dolgoletni (torej večjega zaupanja vredni) uporabniki foruma o vseh njihovih mahinacijah in neprofesionalnosti v preteklosti. Zato bo tema še nekaj časa odprta. Morda pa so se izboljšali?

Saj ne vem, ali je letelo name, a podoben odziv sem pričakoval. Forum je pač zato, da vsak poda svoje mnenje, deli izkušnje z drugimi,... kar sem jaz tudi storil - povedal svojo izkušnjo s tem trgovcem. Bil sem previden pri nakupu in mislim, da sem kupil dobro.
@esem: res nisem dolgoletni uporabnik, dve leti pa vsakodnevno spremljam ta forum. Tudi pišem ne veliko, saj se mi ne da pisati kar v tri dni, kar tule veliko uporabnikov dela ravno to.
Vsem ostalim v tej temi pa še enkrat napišem, kar sem 99% prepričan - noben od vas pri tem trgovcu še ni kupil, ali vsaj peljal avta na kak pregled na uradni servis. Tudi večina forumašev trdi, da avti iz Italije nimajo sledljive zgodovine. Moja izkušnja je drugačna: pri Audiju se vse vidi! In potem so njihove izjave kredibilne, ker so dolgoletni uporabniki...