mropc je napisal/-a:kija ceed sw bi bila uredu za 5 ljudi prevažat ?
Veliko bolj kot pa razni utesnjeni bmw-ji, alfe ipd. Tako Ceed kot i30 imata zadaj kar dosti prostora. Nevem pa če avtor teme cilja na tovrstne avte...
mropc je napisal/-a:kija ceed sw bi bila uredu za 5 ljudi prevažat ?
mugen je napisal/-a:če bi jaz kupoval avto in bi imel tak budget kot ti bi se brez razmisleka odločil za:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4851431&show=1
udoben, prostoren, zanesljiv...
lp
jack86 je napisal/-a:...Vectra si deli vse mere s Saabom 9-3 (imata isto platformo).
Zato ne pisat da v 9-3 ni prostora v vectri pa je.
jack86 je napisal/-a: Volvo je super avto. Edina večja hiba pri S60 in V70 so končniki.
jack86 je napisal/-a:...Vectra si deli vse mere s Saabom 9-3 (imata isto platformo).
Zato ne pisat da v 9-3 ni prostora v vectri pa je.
Volvo je super avto. Edina večja hiba pri S60 in V70 so končniki.
Ampak na tem forumu te bodo prepričal, da je best buy octavia, passat,... Kar je občutno predrago kar ti ponujajo!
Jaz bi dal v ožji izbor S60/V70, Saab 9-3, vectra, laguna, 407, C5. Ti avtomobili ti ponujajo daleč največ za ta denar.
DragonForce je napisal/-a:Khm... Tommy, tole tebi ni dovolj?
Proti S60 ima res veliko prostora za noge, ni pa zdaj to Superb, ki je skoraj že kot Maybach zadaj.
Courage™ je napisal/-a:Vvsaki temi se najdete posiljevalci z raznimi kiami in hyiundaji....
Courage™ je napisal/-a:Clovek gleda Alfe 159, nove Lagune, pa se kr se najde drhal ki v vsaki temi omenja i30, pro ceede in ostalo gamad.
Meni osebno gre to na luleka, pa kolko poznam Markota osebno mislim da tudi njemu.
marko01 je napisal/-a:Tudi sam nisem pristaš lagun, samo za mali denar je dosti avta.
Gledam tudi saab 9-3, opel vectra, ford monedo, alfa 156 in 159, ...
Najraje bi dal do 6000 €, za dober primerek pa tudi do 11000 €.
marko01 je napisal/-a:Tudi sam nisem pristaš lagun, samo za mali denar je dosti avta.
Gledam tudi saab 9-3, opel vectra, ford monedo, alfa 156 in 159, ...
Najraje bi dal do 6000 €, za dober primerek pa tudi do 11000 €.
DragonForce je napisal/-a:Sem se že peljal, spredaj in zadaj in mi je bilo v obeh primerih dovolj prostora, mogoče je res malo tesno spodaj, pri stopalih. Visok sem pa 185 cm.
Mogoče drugače razumeva dobro sedenje zadaj. Že res, da ima Ceed ali Octavia več prostora za noge zadaj, se pa sedi bolj na ravnem in bolj pokončno kot v kakšnem S60 ali Laguni, kjer je bolj limuzinsko in to je meni bolj pomembno, podobno je spredaj.
Ravno že zaradi tega bi jaz gledal razred večje avtomobile od Ceeda, zaradi udobja med sedenjem in vožnjo samo. Mogoče mu pa to ni pomembno in ima druge preference.
Passati highline majo pa vsi "samo" 120.000km, čeprav so uvoženi iz tujine. Bullshit. O garanciji na rabljeno pa v večini primerov nemške trojice nič. Sem pa tja je bil kak primerek z največ 1 mesecom garancije..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov