iKst je napisal/-a:Jaz sem imel na GTA porabo okoli 13 do 14 litrov. Pa niti nima veze, vse je odvisno od vožnje, bistvenih razlik v ceni pa tudi ni, če delaš malo kilometrov.
Teh 240 konjev je za prvi avto res veliko. V primeru, da se odločiš ti svetujem veliko mero treznega razmišljanja. Je pa po drugi strani motor bolj hvaležen in vzdržljiv kot JTS.
Zdaj, glede na to, da si se zapičil v alfo GT ti svetujem, da mogoče tudi kakšnega dizla pogledaš. Meni osebno se dizli sicer zdijo bogoskrunstvoAmapak dejstvo je, da so te JTD mašine odlične in kar dobro pašejo GTjki. Pa veliko večjo izbiro imaš.
Trezno razmišljam - in si za zdaj nikakor ne bom privoščil kakega 240konjskega avtomobilčka...seveda bi si pa želel, da bi bilo tudi to možno vendar vem, da za zdaj nisem še na tem nivoju...ne še

Sem enkaga mišljenja glede dizla

Tale je še po vsem prebranem pomoje najboljša izbira...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4778258&show=1 - ta se mi zdi najboljša izbira...ni pa opcije leasinga, kar pa mi takoj onemogoči tudi tako izbiro...namreč avto, katerega bi si želel dobim - od staršev, njihov pogoj pa je leasing
***ta mi je pa tudi zelo všečna že zaradi navigacije, je pa res da mi je tista iz černomlja všeč zaradi usnja