~toMmy~ je napisal/-a:Klimo naj napolnijo, če je problem v plinu. Si 100% prepričan, da je vztrajnik? Kak zjahan nosilec motorja oz. menjalnika (nisem točno prepričan) je tudi standard pri Stilotih. Drugače pa dobro premisli, če te kakšen bolj očuvan sploh kaj več stane, ko k tej ceni prišteješ vsa popravila.
Blinder je napisal/-a:kar je narobe na tem stilotu je lahko narobe se lahko pokvari tudi na tistem od prvega lastnika za 4000€.
CheFF je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Klimo naj napolnijo, če je problem v plinu. Si 100% prepričan, da je vztrajnik? Kak zjahan nosilec motorja oz. menjalnika (nisem točno prepričan) je tudi standard pri Stilotih. Drugače pa dobro premisli, če te kakšen bolj očuvan sploh kaj več stane, ko k tej ceni prišteješ vsa popravila.
Sem mu rekel glede klime, vendar mi je postregel z odgovorom, da oni nimajo servisa ampak samo prodajo.
Trese ga samo v prostem teku, ko dodaš malo gasa takoj neha, jaz mislim, da je vztrajnik, moti še me to, da sklopa takoj na začetku zagrabi, nekje na četrtini hoda pedala...
Veron je napisal/-a:kaj pa je problem tega, da sklopka grabi zelo hitro?
ponavadi, ko je sklopka proti koncu grabi pozno ali se pač motim?
Po forumu brska: tomzzi in 14 gostov