Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

wragec
Novinec

Re: Citroen C4 Grand Picasso 2.0 hdi avt.

Napisal/-a wragec Po dec 19, 2011 6:17 pm

carski je napisal/-a:Lepo pozdravljeni, mene pa zanima, glede na to da bom v roku enega meseca najverjetneje kupil C4GP, kje mislite da je najbolje kupiti rabljenega. Če ima kdo slučajno kakšno izkušnjo z nakupom C4GP pri teh naših preprodajalcih. Ker zdaj vsi kar garantirajo prevožene km in imajo potrjeno servisno knjigo, ni da ni...a je temu za zaupat? Ker nedolgo nazaj so mojo taščo, kar pošteno "nategnili", ampak je vsaj potem dobila denar povrnjen, ampak bolj zato, ker je imela srečo. Če mogoče kdo pozna kakšnega preprodajalca, ki je mogoče vreden zaupanja da mu daš 11.000 € in da dobiš avto kateri bi naj bil vsaj približno toliko vreden! Bi mi bilo v veliko pomoč...kakšna dobra oz. slaba izkušnja?

Hvala za pomoč!

Naboljše je če kupiš avto od takšne osebe kateri avto poznaš, to pa je danes kar problem. Veliko avtov je uvoženih, tako, da so kilometri lahko realni lahko pa tudi ne, enako je pri slo-avtih ker tudi naši zbijajo kilometre in ponarejajo ser. knjižnice. Glej jaz sem kupil 7/2011 C4GP 2008 uvožen iz Francije in sem šel lepo na dva servisa Citroen, kjer sem preveril zgodovino vozila in po uveljavljanju garancije (so zabeleženi km) ugotovil dejansko stanje km, kar se je ujemalo z števcem. Servisna knjiga pa boljše da ne vprašaš (polita in zmečkana). Avto je bil tako od zunaj ko od noter zelo očuvan, karamboliran ni bil in sem ga uzel imel pa je 137000 km in še danes gre kot raketa brez problema. Jaz sem ga kupil pri tej avtohiši http://www.avto.net/_DEALER/results.asp ... srubrika=1 trenutno pa prodajajo enega. Ceno boš lahko komot zbil še za par 100 eur, dobiš pa tudi leto garancije. Če rabiš še kaj javi preko ZS.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov