Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Re: Nasvet za nakup Dizla

Napisal/-a WMB Če avg 04, 2011 8:48 pm

King1 je napisal/-a:
WMB je napisal/-a:
miha188 je napisal/-a:Na dan naredim v eno smer približno 30 kilometrov. Potem mi recimo ne priporočate renault megan dci? Ali so te mašine slabe? Kakšne izkušnje?

REcmim tale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5047233&show=1 - vsee tako ohranjeno, ampak zakaj tako nizka cena ?

Kaj pa citroen xsara 2.0 hdi?

Če se le da se izogni teh renojevih dizlov.....se pravi 1.9 dci z 120KM do letnika 2005 in 1.5 dci z 82KM.....
Stroški znajo biti konkretni....in tudi pogosti....vrednost avta v primerjavi z nakupom takega avta je minimum...

Še ena cvetka od tebe. Res koliko si si jih lastil, da si tako vseveden?

lp

Vsaj 70-80 komadov...
Upam, da sem ti kaj razložil...
Da boš vedel, da vem malce več od tebe!!!
Drugače pa te prosim, da nehaš pisati na moje poste...
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če avg 04, 2011 8:53 pm

WMB je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:
WMB je napisal/-a:
miha188 je napisal/-a:Na dan naredim v eno smer približno 30 kilometrov. Potem mi recimo ne priporočate renault megan dci? Ali so te mašine slabe? Kakšne izkušnje?

REcmim tale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5047233&show=1 - vsee tako ohranjeno, ampak zakaj tako nizka cena ?

Kaj pa citroen xsara 2.0 hdi?

Če se le da se izogni teh renojevih dizlov.....se pravi 1.9 dci z 120KM do letnika 2005 in 1.5 dci z 82KM.....
Stroški znajo biti konkretni....in tudi pogosti....vrednost avta v primerjavi z nakupom takega avta je minimum...

Še ena cvetka od tebe. Res koliko si si jih lastil, da si tako vseveden?

lp

Vsaj 70-80 komadov...
Upam, da sem ti kaj razložil...
Da boš vedel, da vem malce več od tebe!!!
Drugače pa te prosim, da nehaš pisati na moje poste...

Res? a dej ga biksat no. Pojma nimaš pa bedarije pišeš. Mam doma in vem kok je ura. Če pa veš več od mene pa mi prosim razloži zakaj so renojevi dieseli tako srali? Pa zanima me g. vsevedi za 1.9 dci, 2.2 dci in 3.0 v6 dci? Hvala. Pa da te sedaj vidim vseznalca.

Pa ne bom nehal pisati na tvoje poste, ker se mi to dopade. :D

lp

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Pe avg 05, 2011 10:43 am

Jaz bi absolutno priporočal nakup 2.2. dCija, takoj za njim je V6 dCi in najslabši 1,9 dCi.

WMB, kaj meniš?

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Napisal/-a WMB Pe avg 05, 2011 7:19 pm

simply je napisal/-a:Jaz bi absolutno priporočal nakup 2.2. dCija, takoj za njim je V6 dCi in najslabši 1,9 dCi.

WMB, kaj meniš?

Napaka...

SIcer pa karkoli naj si kupi...itak, tle gor karkoli napišeš je narobe oziroma si glavni "nabijač" da kaj je vse narobe...al je to škoda, ali reno itd...
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Pe avg 05, 2011 8:58 pm

WMB je napisal/-a:Napaka...

SIcer pa karkoli naj si kupi...itak, tle gor karkoli napišeš je narobe oziroma si glavni "nabijač" da kaj je vse narobe...al je to škoda, ali reno itd...

Še vedno čakam na zgoraj zastavljeno vprašanje. 8)

lp

miha188
Nov uporabnik

Napisal/-a miha188 Pe avg 05, 2011 9:13 pm

Hvala vsem za svoje poglede. Cenovno mi bolj ugajajo fiati (čeprav sem do sedaj si zapovedu, da fiata nikoli v življenju, ampak za dizla pa slišem kr dobre kritike), ima kdo izkušnje z njimi (so dizli dobra zadnja leta ali tudi starejši).

Hvala in lep pozdrav.

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Napisal/-a WMB Pe avg 05, 2011 9:55 pm

King1 je napisal/-a:

lp

Kr čaki. :lol:
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe avg 05, 2011 10:03 pm

miha188 je napisal/-a:Hvala vsem za svoje poglede. Cenovno mi bolj ugajajo fiati (čeprav sem do sedaj si zapovedu, da fiata nikoli v življenju, ampak za dizla pa slišem kr dobre kritike), ima kdo izkušnje z njimi (so dizli dobra zadnja leta ali tudi starejši).

Hvala in lep pozdrav.

Ja, njihovi dizli so v svetovni špici že več kot 10 let.

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Pe avg 05, 2011 10:22 pm

WMB je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

Tale težak bi si tudi počasi že zaslužil nekredibilen naziv. V vsaki temi serje čez znamke, razen VW.

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Napisal/-a WMB Pe avg 05, 2011 10:27 pm

DragonForce je napisal/-a:
WMB je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

Tale težak bi si tudi počasi že zaslužil nekredibilen naziv. V vsaki temi serje čez znamke, razen VW.

:mrgreen: kwa pa teb ni jasn....
Admini...ali lahko tudi njemu počasi pridodate nekredibilen naziv....glede na to, da na vsak moj post reagira z istim bolanim stavkom???
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 So avg 06, 2011 4:39 am

WMB je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

Lej sej si dokazal vsem, da si na nivoju ............... ( da ne bom žaljiv ) in da nimaš osnovnega pojma o teh zadevah. :roll: :roll:

Še enkrat pozivam moderatorje, da nekaj ukrenejo. ;)

lp

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Napisal/-a WMB So avg 06, 2011 9:46 am

King1 je napisal/-a:
WMB je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

Lej sej si dokazal vsem, da si na nivoju ............... ( da ne bom žaljiv ) in da nimaš osnovnega pojma o teh zadevah. :roll: :roll:

Še enkrat pozivam moderatorje, da nekaj ukrenejo. ;)

lp

Tudi jaz....obašaš se skrajno neprimerno.
Verjetno nisi star niti 20 let....avte pa poznaš verjetno ker jih ima kdo v familiji, pa prijatelji starejši od tebe. :DDD
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 So avg 06, 2011 10:16 am

WMB je napisal/-a:
Tudi jaz....obašaš se skrajno neprimerno.
Verjetno nisi star niti 20 let....avte pa poznaš verjetno ker jih ima kdo v familiji, pa prijatelji starejši od tebe. :DDD

Seveda se obnašam skrajno neprimerno, če pa si tako smešen, da se vsakič nasmejim ko vidim tvoj post. :roll: :roll: :roll: :roll:

Ja res dobil si me. oops oops oops oops oops Star sem 13. let in ja moj atek ma prdalico laguno z 1.9 dci mlinčkom, ki mu zaenkrat po priporočilih rahlo opitih mojstrov iz sosednje gostilne z veliko besedičenja o babi, ki naj bi čula oz. rekla še vedno dela brez vsakih problemov. Res pa da je letnik 2003 in ima za sabo že celih 7.865km. Realnih. :pij: :pij:

lp

p.s. moram moderatorje vprašat, da glede na to, da bom izpit naredil šele čez pet let ali sploh lahko sodelujem na forumu. Kajti, ko sem se prijavil na a.com sem jih štel dobrih devet rosnih pomladi. :roll: :roll: 8)

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce So avg 06, 2011 11:44 am

King1, kakor vidim je tale že znanec tega foruma, glede na to, da je njegov 2. nick, tako da ni vredno. Modi že vejo kaj pa kako.

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Napisal/-a WMB So avg 06, 2011 11:54 am

DragonForce je napisal/-a:King1, kakor vidim je tale že znanec tega foruma, glede na to, da je njegov 2. nick, tako da ni vredno. Modi že vejo kaj pa kako.

Tudi prav....ampak je moje mnenje nespremenjeno.
Modi kot mu ti praviš pa bo moral ukrepati pri vaju obeh...
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek So avg 06, 2011 1:28 pm

kje so moderatorji! brisat to vse + sankcjonirat otroke!
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Napisal/-a WMB So avg 06, 2011 2:39 pm

zuzek je napisal/-a:kje so moderatorji! brisat to vse + sankcjonirat otroke!

Se strinjam, je pa potrebno tudi da moderatorji pogledajo kdo je začel "srati" po forumu.
FOLCIKA - SCIROCCO

miha188
Nov uporabnik

Napisal/-a miha188 So avg 06, 2011 8:48 pm

Oprostite, ker se vmešavam :), ampak za tale avto me zanima kakšen se vam zdi http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5026856&show=1. Prodajalec komu znan?

Lp Miha

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So avg 06, 2011 11:06 pm

Vsem moderatorjem povem, da sem pridobil znak zgolj zaradi enega posta, oz zaradi besede v njem, ki jo tudi citiram: kanta. Konkretno naj mi kdo od vas razloži, po kakšnih kriterijah so pridobljeni znakci oz čemu sploh služijo, če nekdo lahko smrtno zagovarja neko znamko, poleg tega pa daje tudi res slab zgled za forum. Deluje že prav na meji nekih mulcev. V tem primeru, se mi te znaki zdijo prav smešni in mečejo slabo luč na forum, v posmehljivem načinu. To pa pišem sem zgolj zaradi tega, ker vsako objavo na forumu, ki sem jo videl o nakupu avta, je uporabnik WMB osmetil z mulc obnašanjem.

rosonero
Novinec

Napisal/-a rosonero Po avg 08, 2011 2:27 pm

miha188 je napisal/-a:Hvala vsem za svoje poglede. Cenovno mi bolj ugajajo fiati (čeprav sem do sedaj si zapovedu, da fiata nikoli v življenju, ampak za dizla pa slišem kr dobre kritike), ima kdo izkušnje z njimi (so dizli dobra zadnja leta ali tudi starejši).

Hvala in lep pozdrav.

dodam svojih 5 centov : veliki VW bo od fiata kupil 1,6 dizel motor, 1.9 cdti v oplih ( 88 in 110 Kw ) je tudi fiatov motor, v vseh ita vozilih ( razen high end znamk) je dizel od fiata....

Imel bravota 1 z jtd motorjem 105 ks, ( lagri, cilinder pedala sklopke, zarnice 1x na 3 mesece, jah nemška elektronika, svoznikov pomik stekla, z samim motorjem niti ene težave poraba 5,5-6 ) pa avto 200k na števcu, realno še vsaj 100 plus

Bo dovolj ?
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov