WMB je napisal/-a:Pač dodaš malo €...ali pa izbereš malce švohnejšo opremo pa je Passat doma ne pa Škoda.
Tudi ko ga boš prodajal po 5-7 letih ga boš lažje prodal, pa za več denarja...
INFINITI je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Pač dodaš malo €...ali pa izbereš malce švohnejšo opremo pa je Passat doma ne pa Škoda.
In to zato ker je VW pa ful UAAAAUUUU Uber prestižna značka al kaj - si boga za j***a prijel zavoljo DAS AUTO značke?![]()
Čudno da je na testu spušil proti Superbu; ta in prejšnji model in to v švapski reviji
ninjeti je napisal/-a:
ON: izberi superba, teh passatov je že kot smetja po cesti
INFINITI je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Pač dodaš malo €...ali pa izbereš malce švohnejšo opremo pa je Passat doma ne pa Škoda.
In to zato ker je VW pa ful UAAAAUUUU Uber prestižna značka al kaj - si boga za j***a prijel zavoljo DAS AUTO značke?![]()
Čudno da je na testu spušil proti Superbu; ta in prejšnji model in to v švapski reviji
King1 je napisal/-a:Dejte mi prosim razložit modi zakaj tale uporabnik ( @WMB ) še vedno lahko serje po forumu brez kakršnih koli ukrepov?
lp
p.s. Drugače pa sem tudi jast obvezno za superba.Dobra oz. odlična pa sta oba.
dejanz75 je napisal/-a:Tja, če Superbu Family namečeš še opreme da je podobno opremljen kot Passat Highline prideš z upoštavanjem vseh popustov na max 2.500 EUR razlike, s tem da ma passat še vedno več bombončkov (zici, ledice, itd).
King1 je napisal/-a:Dejte mi prosim razložit modi zakaj tale uporabnik ( @WMB ) še vedno lahko serje po forumu brez kakršnih koli ukrepov?
lp
ninjeti je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Pač dodaš malo €...ali pa izbereš malce švohnejšo opremo pa je Passat doma ne pa Škoda.
Čakaj da ti zdaj pove, da so ti švabi, ki so to izjavili navadni kreteni, ki ne vedo kaj delajo![]()
WMB ti si res en fanatični neandertalec
ON: izberi superba, teh passatov je že kot smetja po cesti
lp
WMB je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Dejte mi prosim razložit modi zakaj tale uporabnik ( @WMB ) še vedno lahko serje po forumu brez kakršnih koli ukrepov?
lp
Kako sranje po forumu.
![]()
![]()
![]()
kaj drugega ne znam napisat oz. se lepše vidi ali prebere.
Pač Škoda zame nikoli ni bil avto in tudi ne bo...pika.
Ker očitno ne poznaš škode in njene zgodovine. Drugače pa je v vsaki škodi danes presneto veliko istih delov kot v tvojem superduper golfu.
Svoje mnenje lahko napišem in pika, temu je tudi namen foruma....in teme, ker je ravno o VW in Škodi.
Ja?
Seveda, da ga lahko napišeš ampak ti si že dosasan z temi tvojimi izjavami in poveličevanjem neke znamke. Na a.com smo takega fanatika imeli z kar tremi nicki, če se ne motim pa je vedno kmalu po prijavi odpfrčal v terme banovci.
Nisem nesramen človek samo malo si preberi svoje poste in če si kaj pošten do sebe si boš sam priznal, da globoko pretiravaš.
Se razumemo....?
WMB je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Dejte mi prosim razložit modi zakaj tale uporabnik ( @WMB ) še vedno lahko serje po forumu brez kakršnih koli ukrepov?
lp
Kaj pa bi ti rad???Modi ti bo pomagal???
A ti lahko jaz?
King1 je napisal/-a:WMB je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Dejte mi prosim razložit modi zakaj tale uporabnik ( @WMB ) še vedno lahko serje po forumu brez kakršnih koli ukrepov?
lp
Kako sranje po forumu.
![]()
![]()
![]()
kaj drugega ne znam napisat oz. se lepše vidi ali prebere.
Pač Škoda zame nikoli ni bil avto in tudi ne bo...pika.
Ker očitno ne poznaš škode in njene zgodovine. Drugače pa je v vsaki škodi danes presneto veliko istih delov kot v tvojem superduper golfu.
Svoje mnenje lahko napišem in pika, temu je tudi namen foruma....in teme, ker je ravno o VW in Škodi.
Ja?
Seveda, da ga lahko napišeš ampak ti si že dosasan z temi tvojimi izjavami in poveličevanjem neke znamke. Na a.com smo takega fanatika imeli z kar tremi nicki, če se ne motim pa je vedno kmalu po prijavi odpfrčal v terme banovci.
Nisem nesramen človek samo malo si preberi svoje poste in če si kaj pošten do sebe si boš sam priznal, da globoko pretiravaš.
Se razumemo....?
Seveda se.![]()
lp
WMB je napisal/-a:
sej zato pa delajo različne modele avtomobilov...ker če bi bilo po ACOM potem bi se kr vsi v škodah pelali.
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov