mrtwelvetrees je napisal/-a:kako je s tem kuhanjem ? pišete nekateri, da rad zakuha ? kar tako? tudi če ma vodo, oz kaj odpove da zakuha, se pregreva če stojiš poleti v koloni ?
Razen 80-120 v peti solidna prožnost, za en primer dam lahko Astro J 1.6 115KM, ki rabi 16s od 50-90 v IV. (AM test).
simply je napisal/-a:Meni se ni nikoli pregreval.
še Copy paste iz stare teme :
Ker imam tudi sam Fiata doma ( Punto 1.2 SX 60 KM ) ti lahko naštejem njegove napake :
- škripanje zadnje preme ( kljub mazanju po 2k km ponovno škripa )
- nezvezno delovanje prednjih brisalnikov - 1x že zamenjan motorček
- puščanje olja na motorju - tesnilo motorja
- hitra okvara originalnega akumulatorja
- pokanje podvozja - verjetno je že malček razrahljano
- nedelovanje klimatske naprave ( polnil plin - zdaj dela)
- prižiganje kontrolne lučke za stranski airbag - slab stik pri konektorju pod sedežem
- nabiranje kondenza v prtljažniku v prostoru rezervne gume
- ...
Ima pa tudi svoje prednosti :
- majhna poraba ( 5l )
- "relativno dobro se drži ceste"
- nizka cena popravil pri popoldancu
GranDuke_JK je napisal/-a:Moj 1.2 v8 Pu(n)to ima porabo 3,8l/100km. Vozim kot stara mama in na žalost še zmeraj nisem na čelu kolone (zadnje 4km imam hudega klanca in na tem delu znese 50l/100km- merjeno preko OBD).
Do sedaj sem menjal termostat, je bil trajno odprt.
Sem pa uničil zglob (parkiranje). Ali steče dosti olja iz menjalnika ko snameš polosovino???????
GranDuke_JK je napisal/-a:27,3km/l po prevoženih 20km. Vožnja po ravnini z ovinki večinoma v peti na 2000 obrati. Sem se trudil (oziroma avtobus pred mano).
Raje povej koliko olja mi bo pobegnilo ko bom snel polosovino(AXa sem moral nagniti za 45°).
adis je napisal/-a:GranDuke_JK je napisal/-a:27,3km/l po prevoženih 20km. Vožnja po ravnini z ovinki večinoma v peti na 2000 obrati. Sem se trudil (oziroma avtobus pred mano).
Raje povej koliko olja mi bo pobegnilo ko bom snel polosovino(AXa sem moral nagniti za 45°).
kok ti pije??
Blink-182- je napisal/-a:adis je napisal/-a:GranDuke_JK je napisal/-a:27,3km/l po prevoženih 20km. Vožnja po ravnini z ovinki večinoma v peti na 2000 obrati. Sem se trudil (oziroma avtobus pred mano).
kok ti pije??
Vrjetno te je zmotilo 27,3 km/l, ampak tko pri puntotu kaže potovalni računalnikSe pravi z enim litrom narediš 27,3 km, se pravi da je t okoli 3.7l/100km
![]()
kar ti ne vrjemem, edino če je to bila res le 20km relacija, kjer pa niti slučajno ne moreš dobiti realne ocene. Poročaj po prevoženih 400km
Aja, je 60KM. In res ne gre nikamor, ni pa z njim skoraj nič stroškov, pravi recesijski avto, zato se ga zaenkrat tudi še ne bom znebil.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov