WMB je napisal/-a:Mercedes sploh ta varčna verzija z dizlskim motorjem in piezo šobami se je izkazal za totalno zgrešen avto.
Trendy ( MB servis Mengeš) jih je imel na lagerju kolkr češ, ko so menjavali šobe na MB-jih, ki niso naredili niti 10.000km....
Razlog naj bi bil preslaba nafta...kao....
Definitivno te opcije se je treba izogibati...sploh če kdaj tankaš na balkanu (srbija, bosna itd)...tam je res nafta le še za Golf2 D, 3 D ...kak audi 80 tdi itd...
Definitivno za dizle z Euro 5 motorjem se slabo piše...z našo in južno nafto...
Mercedes Sportcoupe je napisal/-a:Konec koncev vsak naredi po svoje. Imam Mercedesa in me zaenkrat ni razočaral + iščem bencinarja tako, da me za nafto BK. Drugače pa če človek bere te poste lahko potegne iz tega le, da naj kupi enega hyundai-a in to je to saj BMW-Ne, Mercedes-Ne, Audi-Ne, VW-Ne...
tristan01 je napisal/-a:Mercedes Sportcoupe je napisal/-a:Konec koncev vsak naredi po svoje. Imam Mercedesa in me zaenkrat ni razočaral + iščem bencinarja tako, da me za nafto BK. Drugače pa če človek bere te poste lahko potegne iz tega le, da naj kupi enega hyundai-a in to je to saj BMW-Ne, Mercedes-Ne, Audi-Ne, VW-Ne...
Tako hudo tudi ni. Vseeno pa ostaja dejstvo, da smo Slovenci obsedeni z avtomobili in kupujemo preko svojih zmogljivosti. Posledično se taki nakupi odražajo v slabem vzdrževanju vozil. Vse skupaj pa se ponavadi maščuje naslednjemu kupcu. Zaradi te obsesije po velikih in dragih avtomobilih je naša deželica tudi raj za razne šverkote, ki k nam navlečejo zdelano in izrabljeno ropotijo iz vse EU, ki se nato po nekaj kozmetičnih popravkih prodaja kot najboljši primerki. Če k temu dodaš, da povprečen Slovenec doživlja več orgazmov kot v domači postelji ob svojem avtomobilu iz svete nemške trojice, je jasno da so takšni avtomobili tvegan nakup. Saj privlačijo šverkote kot drek muhe. V takih razmerah kupiti dober avtomobil pač ni enostavno. Zato je za povprečnega kupca nasvet naj kupi podcenjenega Korejca precej racionalen nasvet - stroški vzdrževanja so na ravni dohodkov, tveganje za nateg je pri nakupu manjše, saj avtomobil ni toliko zanimiv za šverkote. Ob vsem tem obstaja le ena slaba stran - kastracija lastnika v družbi sosedov, saj vozi avtomobil primeren le za študente in najnižje kaste naše družbe.
V resnici večina negativnega pisanja na tem in še marsikaterem forumu izhaja ravno iz straha pred takšno družbeno kastracijo, ali pa slabih izkušenj z nakupum družinskega ponosa na 4 kolesih, ki se je končal z razprodajo babičine srebrnine za vsa mogoča popravila, ki se takšnim premium limuzinam načeloma ne dogajajo.
LP Tristan01
SašoP je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5052566&show=1
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov