To je normalno, pač razlika med 1.4 bencinarjem in 1.6 dizlom.maius28 je napisal/-a:Žena (jaz) imava doma C3. Sem že o tem pisal, zato le na kratko. Ima vse kar ima tvoj sam dizel ni. Stal je 2.000€ manj kot tvoj!!!
LP
sonic je napisal/-a:Naj nihče na zameri, ampak C3 ni prav nič posebnega, tudi izgled ni kdove kaj (sicer lepši od prejšnjega C3, kar pa ne pomeni dosti). DS3 in C3P pa sta povsem druga zgodba.... Za tvoj potrebe predvidevam da bo vsekakor primernejši C3 Picasso.
zagrižen je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Naj nihče na zameri, ampak C3 ni prav nič posebnega, tudi izgled ni kdove kaj (sicer lepši od prejšnjega C3, kar pa ne pomeni dosti). DS3 in C3P pa sta povsem druga zgodba.... Za tvoj potrebe predvidevam da bo vsekakor primernejši C3 Picasso.
Sej vemo, da to pač ni VW, je samo Citroen, v bistvu C3 nemoremo reči niti avto.
Polo je seveda za predsednike
zagrižen je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Naj nihče na zameri, ampak C3 ni prav nič posebnega, tudi izgled ni kdove kaj (sicer lepši od prejšnjega C3, kar pa ne pomeni dosti). DS3 in C3P pa sta povsem druga zgodba.... Za tvoj potrebe predvidevam da bo vsekakor primernejši C3 Picasso.
Sej vemo, da to pač ni VW, je samo Citroen, v bistvu C3 nemoremo reči niti avto.
Polo je seveda za predsednike
mihaing je napisal/-a:C4 sem ji prepovedal ker BOLJ NAGNJUSNEGA SEDEŽA ŠE NISEM VIDEL pa sem si lastil in vozil kar lepo število vozil. Namreč pri sedalnem delu je bočna opora tako mehka, da se upogne in zmečka če nanjo položiš že mobilni telefon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
mmikolj je napisal/-a:Kaj ne bi rajši novega C4? Za ta denar dobiš že močnejši diesel motor 112 KM. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4896931&show=1
Pomoje niti nima toliko kilometrov kot piše. Sicer pa če že greš v Izolo, bi se lahko še ustavil v Kopru in potem primerjal, če se ti bolj dopade Leon ali C4
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov