Sasqa je napisal/-a:Pozdravljeni
Passat Bluemotion 2.0TDi od enga, ko skup lovima ribe, je reko, da je menjal že tretjo šobo (na pooblaščencu).
KlemenM je napisal/-a:Passat letnik 2006, 2.0 TDI mašina BMP (PD 8V če se ne motim) ima na števcu že skoraj 170k km (verjetno jih ima še kakšnega več) mašina dela brez problema!
Nobenih problemov pri vžigu, raznoraznih lučk, varnostnih načinov pa smo z njim naredili dobrih 40k km (vmes 2 redna servisa)!
Pomoje z BMP mašino ne boš usekal stran ampak kot vedno pri vseh teh rabljenih avtomobilih - dobro preveri zgodovino vozila, magari kliči na servis v nemčijo kjer naj bi bili servisi opravljani mi smo to naredili in smo imeli z takšno informacijo eno skrb manj.
LP!
Polo78 je napisal/-a:Sasqa je napisal/-a:Pozdravljeni
Passat Bluemotion 2.0TDi od enega, s katerim skupaj lovima ribe, je rekel, da je menjal že tretjo šobo (na pooblaščencu).
Vprašanje: Od kdaj so zunaj 2.0TDI bluemotion? A ni to že novejši CR dizel, katere naj bi porihtal?
Kar se pa tiče novega modela bo pa čas pokazal, če so kaj boljši - še zdaleč ni bil edini problem le omenjen motor ampak še kup drugih stvari. In tudi če imaš garancijo 4 leta, vseeno ni fajn imeti reden abonma na servisih. Te ravno tako košta časa in živcev.
Sasqa je napisal/-a:Pozdravljen
Saj kolker me spomin ne vara, 1.9TDI + quattro je 131HP (L2001+) (razen če gre za starejše različice 1.9TDI-jev - 110HP, 101HP, 90HP). Nov 1.9TDI (116HP) mislim, da ni v kombinaciji s quattrom (vsaj takrat ga ni bilo ko sem jaz svojga kupoval).
Lp
Saša
trafo66 je napisal/-a:na letnikih 2006 so ble vse šobe zanič. crkovale so ena poo ena in ko je garancija potekla so jih na ww servisih krepko zaračunavali. pred kratkim so pa dobili depešo da morajo menjat zastonj ne glede na garancijo .sam večina ljudi jih je do sedaj že zamenjala in lepo plačala dobre cene. famozni 2.0 motor. sranje na kvadrat. sedaj imajo vsi novi sistem od od alfa romeo dizlnov. oni so izumli ta skupni vod in to res ne nagaja nikoli. so pa 1,9 tdi ww izredno dobri motorčki sam ta 2,0 je bil katastrofa.niso sam dize crkovale. sklopka je zanič potem regulator pretoka zraka in podobno. vse to na kilometrih od 70000 pa tam do 15000.zelo drag špas je to imet.
nevermind je napisal/-a:Kateri tip motorja ima tale avto? Kje pogledam oznako motorja?
Ali je to 8v ali 16v? So s tem letnikom odpravljene vse napake (pokanje glav, šobe,...)?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6529173&show=1
nevermind je napisal/-a:Kateri tip motorja ima tale avto? Kje pogledam oznako motorja?
Ali je to 8v ali 16v? So s tem letnikom odpravljene vse napake (pokanje glav, šobe,...)?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6529173&show=1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov