B|ind je napisal/-a:Kaj pa kak Twingo ne pride v poštev ?
Kolikor vidim, človek gleda v bistvu vsaj en-dva razreda večje avte. Za avte tipa clio/polo je v bistvu rekel da jih ne bi, kaj naj torej počne s twingotom...
Sicer pa bi avtorju teme za 3 jurje, iz seznama ki ga je napisal v svojem prvem postu 26. septembra, morda še najbolj predlagal Opl Vectro ali Mitsubishi Carisma. Morda še bolj Vectro, ker ima Opel večjo servisno mrežo, vsekakor pa se je treba pozanimati kateri so v redu Opel servisi v tvoji regiji (pred leti so Opel servisi zelo nategovali, vsaj večji/razvpitejši, sem pa našel enega, celo pooblaščenega, v manjšem kraju zelo blizu LJ (sem iz LJ), pa so bili zelo ugodni in v redu).
Sicer pa predlagam naslednje: išči s pomočjo avto.net, za vsak avto ki bi ti lahko ustrezal, išči samo oglase fizičnih oseb (oglase preprodajalskih firm bi jaz v glavnem preskočil). V iskalniku še obkljukaj stvari ki so ti pomembne (klima, ABS itd), če praviš da bi dal 3.000 EUR, lahko pri iskanju daš ceno do 4.000 EUR (brez skrbi, se da izpogajati).
Potem boš pri vsakem modelu avta dobil verjetno par ustreznih primerkov in s tem nabor možnih. Potem pa se začne telefoniranje in tudi fizični ogledi...