mišek je napisal/-a:Ja, pila bo pa kolk, 8litrov?
LinuxFuter je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Ja, pila bo pa kolk, 8litrov?
1.8 16V pije povprečno 7.8l/100 pa najbrš bi se še dalo za kak deci porabo spustit.
LinuxFuter je napisal/-a:@King1: tako laguno (limo in ne karavan) imamo v družini in po računalniku pije toliko, koliko pa pije realno pa ne vem. Vozi jo pa moj fotr, za katerega si upam reči da ni najbolj na tekočem z najnovejšimi "prijemi ekovožnje".
Cefizelj je napisal/-a:Edino kar lahko rečem je, da je malo verjetno da ima tistle Peugeot dizel samo 109.000 km. Pa ne sklepam po obrabi, ker so slike bolj slabe, ampak ker v sloveniji s povprečnimi kratkimi in občasnimi daljšimi razdaljami naredim 20k na leto, v tujini naj bi pa nekdo naredil 17k na leto v zadnjih 5 letih. Nekako ne gre skupej. Jaz ti priporočam bencinarja.
mišek je napisal/-a:Naj mi kdo pove, kolk je poraba na 307 peugeotu z 1.6 bencinarjem?? Na peugeot forumu vsi pišejo neke grozne številke, okrog 8 litrov in več. Pa se vstrelim, če tolk pijeZdaj mi 1.4 clijič pije 5,8
xalfist je napisal/-a:Tvoj clio je 8v ali 16? Če je 8v ima vač navora pri manjših obratih, ta 307 pa je 16v in ga moraš stisniti v obrate, ker dobi moč od 3500rpm naprej tako kot večina 16v motorjev. Predvidevam da ga na testu nisi nekaj tiščal. Je pa 1.6 odlična izbira zaradi zavorovanja ker si ravno na zgornji meji in padeš v razred 60-80.
mišek je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Tvoj clio je 8v ali 16? Če je 8v ima vač navora pri manjših obratih, ta 307 pa je 16v in ga moraš stisniti v obrate, ker dobi moč od 3500rpm naprej tako kot večina 16v motorjev. Predvidevam da ga na testu nisi nekaj tiščal. Je pa 1.6 odlična izbira zaradi zavorovanja ker si ravno na zgornji meji in padeš v razred 60-80.
Clio je 8v, 1.4 75KM.
Nisem ga tiščal ne, ker je naselje pa še hladen je bil, bol kot ne. Sej to je ja, da padeš v spodnji razred, no sej isto je pri dizlu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov