Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
bozickus
Nov uporabnik

Re: Ford Mondeo 2003 2.0 Tdci - nasvet

Napisal/-a bozickus Ne okt 16, 2011 10:46 am

Trio..

Glej, če ima avto 350 k km za sabo..nobenega problema, če avto DELA.

Če sam olje menjaš..a j*** ga..zapišeš, kdaj si ga menjal, ne?
Jaz sem marsikaj sam uštimal pri avtu, račun za kupljeno, sem dal v kuverto poleg navodil.

Tako naj bi te stvari potekale. Ne se pa čudit, če ti avto ne bo nikakol šel v prodajo.
Če kupcu lepo, pošteno poveš, kaj je bilo, imaš čisto vest.

E, če bi pa jest od tebe avto kupil, pa ti dal 3 jurje za nekaj, kar bi se zjebalo čed teden do mesec..bi ti pokazal boga svoga.

Pa me ne briga videno-kupljeno.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne okt 16, 2011 11:01 am

A, če pa nima niti vodene evidence, kdaj je bilo kaj menjano, potem pa tut qrac.
E, če bi ti avto kupu od mene, pa če bi se ti kej zjebalo v tem roku...bi TI vidu svojga boga (beri: avto je edno servisiran na 10.000km z evidenco, ohranjen in neproblematičen, realni kilometri, veliki servis narejen..). Samo ni računice za 3 jurje :)
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po okt 17, 2011 10:17 am

TrijoAdijo je napisal/-a:A, če pa nima niti vodene evidence, kdaj je bilo kaj menjano, potem pa tut qrac.
E, če bi ti avto kupu od mene, pa če bi se ti kej zjebalo v tem roku...bi TI vidu svojga boga (beri: avto je edno servisiran na 10.000km z evidenco, ohranjen in neproblematičen, realni kilometri, veliki servis narejen..). Samo ni računice za 3 jurje :)

dve napaki na tvojem: če peljem za tabo rabim pol doma Meglio, da šajbo spucam, pa CE tablice mu ne sedejo..... =P

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Po okt 17, 2011 1:07 pm

sašo5 je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:A, če pa nima niti vodene evidence, kdaj je bilo kaj menjano, potem pa tut qrac.

dve napaki na tvojem: če peljem za tabo rabim pol doma Meglio, da šajbo spucam, pa CE tablice mu ne sedejo..... =P

ampak dejstvo je, da se pelješ za mano...Kar pomeni, da se pred mano ne moreš...niti me ne moreš prehitet. torej, 2.0TDI 140KM ne more mimo 1.8tdci 115KM.Bi rekel, da je napaka nekje drugje...ne pri meni :mrgreen: Če bi tvoj imel DELUJOČ sistem za pranje vetrobranskega stekla, potem doma ne bi potreboval meglia :lol:
O voznikih s CE tablicami je bilo že veliko povedanega....Vendar si ne morem kaj....Nekdo jim more dvignt povprečje :D
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov