Napisal/-a ejsim So okt 22, 2011 5:25 pm
Jaz bi gledal na garancijo in pa servise. Pa ne samo cenovno, ampak tudi sama storitev.. Nadomestni avtomobil (zastonj če je možnost), prijaznost osebja, lokacija servisa, delovni čas..). Je pa seveda odvisno koliko se voziš.. Če delaš samo nekih 10, 15k km letno, pol ti je tudi to vseeno. Če pa delaš po 40, 50k km/letno, pa še kako pomeni. Garancijo pravite, da imata oba sedaj 4 leta.. Okej, pa imata oba neomejene kilometre? Če se voziš npr veliko, ti bo to še kako pomenilo, da ti pri recimo 150 ali 180k km, velja garancija..
Jaz bi se, v tem razredu, verjetno odločil za Škodo Superb Combi 4×4 (1.8 TSI 160KM ali 2.0 TDI 170KM). Da pa ne bom, tako kot se v mnogih temah zgodi, začel "ponujanja" razno raznih avtomobilov - poleg tistih dveh, bom s tem zaključil. Če bi že izbiral med Insignio ali Passatom, bi se na prvo žogo (trenutno) verjetno odločil za Passata (nujno s xenonom), čeprav mi je Insignia precej lepša. Čeprav bi moral imeti oba na vsaj nekaj-urnem testu, da bi se lahko dokončno odločil. Ljudje imamo različne prioritete..to kar je nekomu všeč, mogoče tebi ni. Je pa res, da na pamet trnuetno ne poznam razlike v ceni med njima.. Če je le-ta precejšnja, potem definitivno Insignia.