Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Re: K: atraktiven avto do 14.000€

Napisal/-a dottore Po okt 31, 2011 4:39 pm

Glej, če bi bil jaz na tvojem mestu, bi definitivno vzel Mercedes-Benz CLK. :D
Zakaj? Takšen avto ima moj 70-letni sosed, ki igra nekega kao šarmerja, večnega osvajalca ženskih src :lol: . In to mu tudi uspeva. Vsi mislijo, da vozi avto vreden enih 100 000€. Ko hoče iti na drago večerjo v Portorož reče ˝Daj, greva v Portorož. Ti boš plačala večerjo, jaz pa te bom peljal z Mercedesom.˝ Želja se mu takoj uresniči :lol: in obe strani zadovoljita svoje potrebe :lol: .
Če njemu uspe takšen wow efekt, bo nedvomno tudi vama ;)

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Po okt 31, 2011 4:44 pm

tale Dodge je definitivno ob kakšni nalepki zraven atraktiven.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5261638&show=1 - :shock:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5074084&show=1- meni je tole atraktivno ni pa 3-vratni
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4191681&show=1 - preprosti because its Jaaagggggg =P
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

nejc1
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po okt 31, 2011 5:38 pm

LP Rok

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po okt 31, 2011 5:48 pm

Evo od našega uporabnika
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5273379&show=1

Tudi tale je redek na cestah
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4189780&show=1

Redek avto da lahko rečeš uuuuuaaaaaauuuuu je pa tole, vendar je tudi cena temu primrrna.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5237968&show=1

Novejši avtomobili se itak tako malo razlikujejo med klasiko, in kašnim ST, RC, SPORT in podobno, tako da takmu nemoreš reči, da je ravno uuuaaauuuu atraktiven, če ogromno ljudi sploh nebo opazilo razliko.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po okt 31, 2011 6:21 pm

Kaki predlogi pa jaz scijem zraven bwahahah :cry

Ene par je pametnih, ostali pa tak v temo brcate da ne morem verjet...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Po okt 31, 2011 6:28 pm

jaz sicer nevem zakaj bi 14k zaružo kao za promocijo na avtu, če bi si pa lahko kupo enega starega smarta, ostalo pa vložo v kako drugo vrsto promocije.. radio,letaki itd? pa bi mel več od tega, pomoje :)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po okt 31, 2011 6:43 pm

Courage™ je napisal/-a:Kaki predlogi pa jaz scijem zraven bwahahah :cry

Pi...si pameten. :roll: :roll: Pa kej predlagaj gospod vse mogočni ne pa da se pod mizo valjaš in lulaš po tepihu. ;) Ljudje pač predlagajo vse mogočne ideje katere verjamem, da verjetno niso slabe a @slicker pač na njih ni pomislil.

lp

p.s. pa daj ti predlog, da se tebi smejimo kok v temo brcaš.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po okt 31, 2011 6:44 pm

tadej92 je napisal/-a:jaz sicer nevem zakaj bi 14k zaružo kao za promocijo na avtu, če bi si pa lahko kupo enega starega smarta, ostalo pa vložo v kako drugo vrsto promocije.. radio,letaki itd? pa bi mel več od tega, pomoje :)

avto sam bo neke vrste potujoči letak. gor bo samo reklama podjetja pa še to taka decentna. avto bo celoten v foliji s čimer se ukvarjava in pa nekaj kar bova štartala na novo, to je zaščitna folija proti kamenčkom in drugimi nesnagami na cesti. zato rabiva služben avto da se lahko s pomočjo njega predstavi kaj delava in na kakšnem nivoju. tak avto pa se rabi iz razloga da nebi bilo več primerov kot je bil ko sta prišla fant in punca da bi polimala poršeja pa reče ženska ko je videla cliota zunaj, veš to ni isto kot če bi delal enga cliota :roll:
žal v tem poslu velja da si kar voziš in verjameva da če bova pridno in kvalitetno delala da se nama bo investicija recimo v roku dveh let povrnila.
upam da je zdaj bolj jasno zakaj se tak avto kupuje in da se neda tega prikazat z letaki in reklamami po radiju. sploh pa v štartu ko še nimava ogromno za pokazat bo prav prišel in verjetno tudi ceneje kot reklame na radiih, v revijah ipd.

hvala za predloge, stari poršeji so tudi moja šibka točka a ni to avto katerega rabiva. mora bit že oblikovno nekaj posebnega ne samo da je popoprana verzija z drugačnimi odbijači. ker za neukega človeka je recimo focus st nič kj dost drugačen kot navaden. (pa ne mislim nič slabega ali "poniževalnega" s tem)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po okt 31, 2011 7:00 pm

Če želita impresijonirat ljudi ki se vozijo s Poršeji ipd. nevem če bo dovolj 14 000€.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po okt 31, 2011 7:52 pm

Slicker je napisal/-a:
tadej92 je napisal/-a:jaz sicer nevem zakaj bi 14k zaružo kao za promocijo na avtu, če bi si pa lahko kupo enega starega smarta, ostalo pa vložo v kako drugo vrsto promocije.. radio,letaki itd? pa bi mel več od tega, pomoje :)

avto sam bo neke vrste potujoči letak. gor bo samo reklama podjetja pa še to taka decentna. avto bo celoten v foliji s čimer se ukvarjava in pa nekaj kar bova štartala na novo, to je zaščitna folija proti kamenčkom in drugimi nesnagami na cesti. zato rabiva služben avto da se lahko s pomočjo njega predstavi kaj delava in na kakšnem nivoju. tak avto pa se rabi iz razloga da nebi bilo več primerov kot je bil ko sta prišla fant in punca da bi polimala poršeja pa reče ženska ko je videla cliota zunaj, veš to ni isto kot če bi delal enga cliota :roll:
žal v tem poslu velja da si kar voziš in verjameva da če bova pridno in kvalitetno delala da se nama bo investicija recimo v roku dveh let povrnila.
upam da je zdaj bolj jasno zakaj se tak avto kupuje in da se neda tega prikazat z letaki in reklamami po radiju. sploh pa v štartu ko še nimava ogromno za pokazat bo prav prišel in verjetno tudi ceneje kot reklame na radiih, v revijah ipd.

hvala za predloge, stari poršeji so tudi moja šibka točka a ni to avto katerega rabiva. mora bit že oblikovno nekaj posebnega ne samo da je popoprana verzija z drugačnimi odbijači. ker za neukega človeka je recimo focus st nič kj dost drugačen kot navaden. (pa ne mislim nič slabega ali "poniževalnega" s tem)

Clovek, ki se s tem ukvarja v Mariboru je kot "reklamno" vozilo vozil A4 cabrio, nekaj casa v mat crni, nekaj casa v pol beli, pol crni barvi. Mislim da mu takrat neka promocija ni ravno uspevala, zdaj pa je v belo preoblekel Bmw 645, nataknil krom felne ter oba pragova popisal z sloganom "oblecen sem v folijo". Meni osebno je avto grd za popizdit, je pa res, da ga mores pogledat.

Od vseh predlaganih za moje pojme je se najboljsi Charger, sam bi pa verjetno za tak budget izbral cisto drug tip vozila.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po okt 31, 2011 7:53 pm

King1 je napisal/-a:

Pi...si pameten. :roll: :roll: Pa kej predlagaj gospod vse mogočni ne pa da se pod mizo valjaš in lulaš po tepihu. ;) Ljudje pač predlagajo vse mogočne ideje katere verjamem, da verjetno niso slabe a @slicker pač na njih ni pomislil.

lp

Daj ne vsajaj se pa idi kak masten motor v kako alfo pogledat.
Slika

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Po okt 31, 2011 8:06 pm

Courage™ je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

Daj ne vsajaj se pa idi kak masten motor v kako alfo pogledat.

Kaj je pogumni? A kredit si že vzel za tretji avto? :arrow: :arrow: :arrow: Drugač pa je opel pol tud masten saj ma baje od italjana motor a ne? :roll: :roll:

lp

p.s. @slicker se opravičujem za OFF. Upam, da ti uspe in najdeš čim atraktivnejši voz za zagon posla. ;) ;) Pa srečno.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Po okt 31, 2011 8:07 pm

:D http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5219627&show=1
...ce preskocim 3 vrat, coupe. Moci imas dosti, motor naj bi bil tud zanesljiv...

No, na tvojem mestu bi pogledal za bmw 1, ali clio III rs.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po okt 31, 2011 8:11 pm

bmw enko ma mama in je zame skret. tako kvaliteta izdelave notranjosti kot za vozit.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Po okt 31, 2011 8:13 pm

jack86 je napisal/-a::D http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5219627&show=1
...ce preskocim 3 vrat, coupe. Moci imas dosti, motor naj bi bil tud zanesljiv...

Dober predlog tale Saab. A to je tudi obstajalo v tej verziji z 1.9 jtd-jom? Pi..... je hud. :twisted: :twisted:

lp

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Po okt 31, 2011 8:17 pm

http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=5080832 :D

Samo še izpit nardiš pa je tole mega reklama
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po okt 31, 2011 8:17 pm

King1 je napisal/-a:
jack86 je napisal/-a::D http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5219627&show=1

Dober predlog tale Saab. A to je tudi obstajalo v tej verziji z 1.9 jtd-jom? Pi..... je hud. :twisted: :twisted:

lp

off-topic: A to je un 1.9 dizel motor iz nove Delte, ki je bi-turbo? :) Vsekakor všečna zadeva 8)

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Po okt 31, 2011 8:23 pm

Off: ja, sam da ima italijan 190hp.

Slick, kaj prblizn imas v glav? Za take stvari je za moje pojme mini ai njemu podobno...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov