Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: Audi a5, q7 ali a6?

Napisal/-a esem Sr nov 16, 2011 2:46 am

Tisti BMW je nekam nizek. Če rabiš 4x4, ker imaš dosti snega (hribi itd), z njim ne boš prišel daleč.

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr nov 16, 2011 8:00 am

Klobasa je napisal/-a: takoj se ve da je avto drag, zato je zelo primeren za reklamne napise za firmo.

:lol:

Klobasa je napisal/-a:Dvomim da je veliko takih ljudi kot je moj šef.

:rofl :rofl :rofl

imho, q7,x5 in podobni v mestu ze dolgo ne zbujajo obcudovanja/navdusenja ali kaksnih drugih oh-in-sploh, morda kje izven mesta ali na podezelju... ampak vsakemu svoje, tako je edino prav.

Uporabniški avatar
Klobasa
Novinec

Napisal/-a Klobasa Sr nov 16, 2011 9:54 am

juhica je napisal/-a:
Klobasa je napisal/-a: takoj se ve da je avto drag, zato je zelo primeren za reklamne napise za firmo.

:lol:

Klobasa je napisal/-a:Dvomim da je veliko takih ljudi kot je moj šef.

:rofl :rofl :rofl

imho, q7,x5 in podobni v mestu ze dolgo ne zbujajo obcudovanja/navdusenja ali kaksnih drugih oh-in-sploh, morda kje izven mesta ali na podezelju... ampak vsakemu svoje, tako je edino prav.

ja vem, v LJ je drugače. Pri nas je vseeno zelo malo takih s tako dragimi avti. Pa verjemi, tudi če je takih avtov v LJ preveč, pri nas čisto drugače izpade če se v njem pripelje šef srednjih let s 500kg obdelovancem v prtljažniku ki ga ven vzame z viličarjem, kot pa ena blond keš piška ki parkira čez 2 parkirna mesta. Ne vem zakaj vsi govorite kakšni avti se v Lj in drugih večjih mestih vozijo. Ne živimo vsi v mestih...

Pa da ne boš mislil da sem en prizadet fan nemških avtov in tega. Sem zadovoljen s svojim Renaultom in samo razlagam kakšen človek moraš biti da se ti "splača" imet tak avto.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov