zan0088 je napisal/-a:89gasper je napisal/-a:Kupuješ avtomobil pa ne veš kaj bi kupil? Res ne razumem. Kupiš tisto kar si želiš, kar ti je všeč,...! Ne pa, da sprašuješ druge kaj naj si kupiš.
Kdo pa je reku da ne vem kaj bi kupu? Kokr vids ti pise 'predlogi'. In ce si vsaj mal inteligentn, tja do iq80, (kar ocitno nisi) bi razumel da js vem kaksn avto bi imel ce gledamo vizualno.
Ni pa vse samo v izgledu, ampak je velik vec v sami kvaliteti vozila (sploh za rabljenega), za kar sem predvideval, da se na avto-forumu spoznate vsaj na naslednje alineje:
- katera masina je dobra iz katerga letnika
- katera ma vecje serijske napake -
- kateri avti se hitro kvarijo itd.
Znano seveda mi je da noben rablen avto ni ne vem kako zelo dober, zato sem pa vprasu za predlog, da ne bi na kaksno kripo naletu.
Upam, da razumes?
Pozdravljen,
glede na to, da kupuješ avto za 3000€, so žal tvoji pogoji oz alineje malo nerealne. Edino, če imaš res veeeeeeeeliko srečo da kupiš od kakšnega "ateja" avto. Verjamem, da bi želel imeti varen avto, oz malo večji kompakten avto, vendar za ta denar kolikor sem preletel na hitro a.net.......ne vem no, same zgonjene gare z milijon kilometrov. Mogoče, ne glede da boš delal 150 km na dan, bi jaz na tvojem mestu vseeno za bencinarjem pogledal. Pri nakupu diesla, znaš (glede na letnik in prevožene kilometre) že takoj na začetku imeti "nepredvidene" stroške.
lp