Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Re: Starejši dizel, malo kilometrov

Napisal/-a primozek68 Pe dec 02, 2011 8:55 pm

Star ata pri 70ih, ki je preskrbljen, ima vsega dost in želi uživat življenje
... se vozi s Porschom 911. Ne pa z Kustom Gečipt Modus.

Razni priboljški za avto so le pesek, ki si ga sam mečeš v oči. Kaj ti nucajo tepihki in plastike, vse skupaj je mogoče 20 €, ko pa servisi (očitno) niso delani kot treba. Prepričuješ samega sebe. Poleg tega custom čipan :?: ,na Hrvaškem :?: Renault Modus :?: ...Ne bi hvala!
Sex turns gay people into Mexicans.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe dec 02, 2011 8:57 pm

mgermo je napisal/-a:Star ata pri 70ih, ki je preskrbljen, ima vsega dost in želi uživat življenje me ne bo šou nategovat.

:lol: :lol: :lol:
Se bom raje vzdržal komentarja.

Naj ti avto dobro služi.

zundapp
Stalni uporabnik

Napisal/-a zundapp Pe dec 02, 2011 9:00 pm

Ne paničarte, nekdo bi naredil v 60.000km dva servisa, ta je pa 5 namesto 6, pa kaj potem.
Kaj je po vaše bolje?

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe dec 02, 2011 9:02 pm

Fora je v tem, da če je tale gospod kupil nov avto veljajo tudi pogoji glede garancije vozila in prvi med njimi je predpisano redno servisiranje, kar pa zgleda ni redno vršil

mgermo
Nov uporabnik

Napisal/-a mgermo Pe dec 02, 2011 9:20 pm

Jebala vas cesta.
Zdej sem šou v mrzlo garažo po serijsko.
Modusi imajo vzdrževalne preglede na 20kkm ali 2 leti. In ima 4 vpise v servisno 2004, 2006, 2008 in 2010.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe dec 02, 2011 9:32 pm

No zdaj vas je pa speku.Glede servisov ste že popušili.Glede tunanja in ostalih stvari na "jugu" pa kar vidim,slišim,berem fantje niti niso tok bukovi kot jih klele mate za take.Se da na kakem srbskem ali hrvaškem forumu dobit kako precej pametno informacijo,kar meni pride precej prav,ker če vprašam tukaj kar se zgodi zelo malokrat ima tema samo čuda ogledov odgovora pa nobenga...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So dec 03, 2011 12:10 am

Ok servisi gor ali dol, itak pri teh kilometrih pomoje ni bilo ravno krize, ne razumem pa teh najmanj desetih računov, ki si jih opisal, kot da je zamenjal pol avta oz. je bil avto nonstop na servisu! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

BigL
Nov uporabnik

Napisal/-a BigL So dec 03, 2011 12:14 am

Čestitam za nakup, in pa uživaj v avtu in naj ti dobro služi!

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So dec 03, 2011 12:58 am

Ja kulk vpisov ima zdej? Mal prej je imel tri, zdej ima že štiri? Še mal, pa bomo na sedem :D Kak pa to, da je 1. vpis bil leta 2004? Sprašujem zato, ker mi je malo čudno, da bi že takoj isto leto nakupa novega avta delal servis, ki je predpisan na 20kkm ali 2 leti.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

mgermo
Nov uporabnik

Napisal/-a mgermo So dec 03, 2011 8:57 am

Eden je takoj na prvi strani spodaj in je sprintan na računalnik z malim fontom in sem ga sprva spregledal, ker je enostavno identičen obrazcu. A ti skeniram servisno?
Ni menjal pol avta, pol avta je dal gor na starega (dodatna oprema) - bluetooth, vlečna kljuka etc.
Nekako se mi ne da več ubadat z vami...prvo je premalo servisev, potem je preveč.
Kot je primož rekel, nakar ga je moderator zbriso, a bi vozo fucking Modusa? Torej problem je, da ste nekateri superiorni in vas mrtvega ne bi videli v Modusu, ne pa v avtu samem. Lepo vam je.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So dec 03, 2011 9:51 am

Kot je primož rekel, nakar ga je moderator zbriso

Sam sem se zbrisal.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So dec 03, 2011 2:05 pm

mgermo je napisal/-a:Eden je takoj na prvi strani spodaj in je sprintan na računalnik z malim fontom in sem ga sprva spregledal, ker je enostavno identičen obrazcu. A ti skeniram servisno?
Ni menjal pol avta, pol avta je dal gor na starega (dodatna oprema) - bluetooth, vlečna kljuka etc.
Nekako se mi ne da več ubadat z vami...prvo je premalo servisev, potem je preveč.
Kot je primož rekel, nakar ga je moderator zbriso, a bi vozo fucking Modusa? Torej problem je, da ste nekateri superiorni in vas mrtvega ne bi videli v Modusu, ne pa v avtu samem. Lepo vam je.

Hja, ne. Ne bi ga vozu. Tudi mrtev se ne bi pustil v francozu prevažat.
Me lej, men je itak vseeno, koliko servisov je bilo narejeno na tem avtu. Samo, iskreno povedano, hecno mi je vse skupaj.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf So dec 03, 2011 2:14 pm

:lol: Al ste zakomplicirali s tem servisi, res ta avto tudi meni ni lep, samo nevem zakaj se nebi vozu v njem, sam ga pa pač nebi kupil. Sej se je meni tudi butasto voziti v "zidarskem" avtu (beri Pasat) pa zaradi tega še nepomeni, da se nebi šel peljat, če se bi že moral.
Ti se samo lepo vozi z Renaultom, boš vsaj ogromno € na olju prišparal. :D ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Atrox
Novinec

Napisal/-a Atrox So dec 03, 2011 2:45 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Hja, ne. Ne bi ga vozu. Tudi mrtev se ne bi pustil v francozu prevažat.
Me lej, men je itak vseeno, koliko servisov je bilo narejeno na tem avtu. Samo, iskreno povedano, hecno mi je vse skupaj.

A si mal premočne bremze za svojo glavo nabavu? :D

Drugače pa poznam možakarja, ki ima na svojem BMWju 80kkm in samo dva servisa narejena. Sam pravi, da mu v knjigi piše, da je servisni interval 30kkm ali dve leti in tega se bo striktno držal. :roll:

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist So dec 03, 2011 4:13 pm

Jaz pa mislim da je ta modus super nakup (meni osebno ni preveč všeč ). Avtorju teme svetujem, naj se ne ozira na komentarje ljudi, ki kupujejo pasate s 130k km (300k realnimi ) in potem mislijo, da so tudi vse ostale nafukal pri kilometrih.. Če bi to bil touran, bi pa vsi drkal na avto.. V glavnem.. Srečno vožnjo in čestitam za dober nakup.
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore So dec 03, 2011 4:30 pm

Ma dobro si kupil. S preteklostjo avta pa se ne ukvarjaj. Bo že čas pokazal svoje. Pa srečno vožnjo :D

matayus
Novinec

Napisal/-a matayus So dec 03, 2011 7:01 pm

Se pridružujem zgornjima članoma. Ne se sekirat za ljudi, ki ti komplicirajo da je bilo olje menjano na dve lete in ne na eno leto....
Bolš, da ne povem koliko k km ni bilo olje menjano na službenem dci-iju in še kr lepo kleplem par tisoč kilometrov tedensko. Če recimo pogledaš koliko bi zapravil za menjavo olja in koliko pride nova turbina, se je mal za vprašat.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So dec 03, 2011 9:41 pm

a_sist je napisal/-a:Jaz pa mislim da je ta modus super nakup (meni osebno ni preveč všeč ). Avtorju teme svetujem, naj se ne ozira na komentarje ljudi, ki kupujejo pasate s 130k km (300k realnimi ) in potem mislijo, da so tudi vse ostale nafukal pri kilometrih.. Če bi to bil touran, bi pa vsi drkal na avto.. V glavnem.. Srečno vožnjo in čestitam za dober nakup.

x2

Čeprav tudi meni ni všeč.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne dec 04, 2011 1:48 pm

Atrox je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Hja, ne. Ne bi ga vozu. Tudi mrtev se ne bi pustil v francozu prevažat.

A si mal premočne bremze za svojo glavo nabavu? :D

Drugače pa poznam možakarja, ki ima na svojem BMWju 80kkm in samo dva servisa narejena. Sam pravi, da mu v knjigi piše, da je servisni interval 30kkm ali dve leti in tega se bo striktno držal. :roll:

Če bi jest imel bremze v glavi in dlake na jeziku, potem jest tega ne bi napisal 8)

Badzo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Badzo Ne dec 04, 2011 2:36 pm

Renault ima predpisan prvi servis zelo kmalu. (mislim, da je bilo pri dizlu 1000km ali 3mesece - nekaj takega, ne me držat za besedo).
Avto ima res veliko računov - logično, ta star je očitno kupoval veliko dodatne opreme. Obsojate in sklepate v naprej (tako kot vedno) , pa sploh ne veste čemu so namenjeni.
Zgodovina je pa čisto ok - 2004 kupljen takrat prvi servis, nato drugi 2006, 2008 tretji in zadnji 2010.
Računi za servis so pa res verjetno samo trije, kajti prvi servis je lahko zastonj (beri vštet v ceno) - vsaj mi smo tako imeli na meganu, zato je prvi servis vpisan samo v servisno, računa zanj pa ni.

Drugače pa mislim, da je nakup zelo dober, Modusa s to opremo pa tudi verjetno ni tako lahko dobit.
Upam da ti bo dobro služil (in praviloma bi ti tudi moral)!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov