Golf je Golf, ni Octavia in ni Seat Leon.
Tudi sam si ga lastim, 2.0 TDI (serijskih 140 kavalou), pa je poraba 6.6-6.9L na 17 colskih platiščih, od tega 40-50% mestne vožnje (kjer pa vsi vemo da poraba zaradi prestavljanja in semaforjev krepko naraste).
Iluzionist je tisti ki misli dobit dober primerek, s servisi kot se zagre letnik 2007/08 pod 10.000 EUR.
Nihče ti ni napisal kaj bodi pozoren. Če se mečeš v strošek, kupi primerek ki ima narejene servise pa čeprav kak kilometer več (velik servis je cca. 1000 EUR na pooblaščenem servisu), in prosim vzdržite se komentarjev v stilu, hočem avto s servisno, vse poštemplano, pol ga pa k popoldancem vozite. Sam svoje vozilo tudi prodajam in mam najraj take bistroumneže
nevem kdo ti prodaja bluemotion fore...pri kolegu imajo 2 Passata model 3c, enega Bluemotion in enega navadnega (kakor mu je najlazje rect), pa ni niti za misjo dlako razlike v porabi. Prej bi rekel trzna nisa.
Tempomat je rocka (ista kot za zmigavc), tempomat je enostaven za uporabo, dva gumba in en drsni gumbek, simpl kot pasul.
Imaš avtomatsko in avtomatsko dvopodročno klimo (na to bodi pozoren, veliko prodaja avtomatsko kot dvopodročno).
Avto ima max 6 AIR-BAGov (voznik, sovoznik, vreci, sedezni), napisov pa 8-10
Volanske komande, kolikor ti paše, so dobrodošle niso pa neko nujno zlo...če je OK, če pa je avto lep pa tega nima pa tudi ne boš umrl.
pozoren bodi na vztrajnik in sklopko, to zna rado it in na senzor odmične gredi (strošek cca. 400 EUR), problem nastane ko avto vžigaš hladen (ali pa topu, nevem vec sm ze pozabu), vergla kot da noce vzgat, potem pa le kresne.
Sedaj recimo sem ti opisal zadeve ki sem jih jaz moral na svojem pomenjat (je nek strosek, je pa fajn ko je porihtano).
Drugače pa če si pameten, se vrzi na 2.0 TDI ima 6 gang, pa letnik ki jih gledaš nimajo več problemov s šobami če te slučajno to skrbi
Pa srečno