~toMmy~ je napisal/-a:Dejstvo je, da je Golf le nekoliko boljši, jurja pa spet ni taka huda razlika pri takšnem znesku.
~toMmy~ je napisal/-a:Dejstvo je, da je Golf le nekoliko boljši, jurja pa spet ni taka huda razlika pri takšnem znesku.
Badzo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Dejstvo je, da je Golf le nekoliko boljši, jurja pa spet ni taka huda razlika pri takšnem znesku.
Dejstvo je da je tole zelo smešna izjava. 1000eur dat več samo za to da ti piše na ODURNO GRDEM zadku golf?
Kupuješ tudi v trgovini raje toaste od žita ali kupiš šparove, ki jih itak žito proizvaja za špar in so
10-15% ali pa še več cenejši?![]()
Dilema je pa skorajda enakovredna ali je boljši Opel Vivaro ali Renault Trafic..
Isto sranje drugo pakovanje.
WMB je napisal/-a:V vsakem primeru VW....da ne komentiramo naprej.
peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:V vsakem primeru VW....da ne komentiramo naprej.
Kako bi komentiral to, da tvoj 1.2TSI motor v VW-ju delajo na Češkem v Škodi, medtem ko na mojem 1.6TDI v Škodi piše made in Germany![]()
Badzo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Dejstvo je, da je Golf le nekoliko boljši, jurja pa spet ni taka huda razlika pri takšnem znesku.
Dejstvo je da je tole zelo smešna izjava. 1000eur dat več samo za to da ti piše na ODURNO GRDEM zadku golf?
Kupuješ tudi v trgovini raje toaste od žita ali kupiš šparove, ki jih itak žito proizvaja za špar in so
10-15% ali pa še več cenejši?![]()
Dilema je pa skorajda enakovredna ali je boljši Opel Vivaro ali Renault Trafic..
Isto sranje drugo pakovanje.
grizli je napisal/-a:Dejstvo!?! Edino dejstvo je, da je Golf nekoliko dražji. Vse ostalo je le in zgolj tvoje subjektivno mnenje.
peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:V vsakem primeru VW....da ne komentiramo naprej.
Kako bi komentiral to, da tvoj 1.2TSI motor v VW-ju delajo na Češkem v Škodi, medtem ko na mojem 1.6TDI v Škodi piše made in Germany![]()
Badzo je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:V vsakem primeru VW....da ne komentiramo naprej.
Saj ne ve kaj govori. Je iz bmwja petke prešaltal na golfa in se mu je marija prikazala![]()
Ti si res omejen človek. Enostavno sprijazni se, da ni vse kar imaš ti najboljše! (edit: to leti na WMB in ne nate, pero)
Badzo je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:V vsakem primeru VW....da ne komentiramo naprej.
Saj ne ve kaj govori. Je iz bmwja petke prešaltal na golfa in se mu je marija prikazala![]()
Ti si res omejen človek. Enostavno sprijazni se, da ni vse kar imaš ti najboljše! (edit: to leti na WMB in ne nate, pero)
~toMmy~ je napisal/-a:grizli je napisal/-a:Dejstvo!?! Edino dejstvo je, da je Golf nekoliko dražji. Vse ostalo je le in zgolj tvoje subjektivno mnenje.
Moje in kupa ljudi, ki jim je ocenjevanje avtomobilov poklic. Seveda ti veš bolje od njih...
WMB je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:V vsakem primeru VW....da ne komentiramo naprej.
![]()
![]()
![]()
Točno tole sem čakal-......
WMB je napisal/-a:Badzo je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:V vsakem primeru VW....da ne komentiramo naprej.
Ko boš imel toliko avtov kot sem jih imel jaz se boš pri meni oglasil, pa da kako resno rečeva....
V kolikor ne verjameš...d.a je bil cifra vsaj 100 komadov...ti lahko dokažem.....na keterm koli tehničnem pregledu
Potem bomo pa govoril o tem, kaj je tvoje mnenje in kaj je moje....
Meni se je škoda zasrrala in pika.
peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:V vsakem primeru VW....da ne komentiramo naprej.
![]()
![]()
![]()
Točno tole sem čakal-......
Sej mene ne boli, ker nisem jaz prešaltal z BMW-ja 5 3.0 dizel na ljudski voz z 1.2 mlinčkom![]()
Ti nisem folš, če na to misliš![]()
Zgleda, da si se ti večkrat dobro nasral pri nakupih avtov. Moje sožalje
WMB je napisal/-a:
Spet napaka....Pero RS tebi res nič ni jasno...malo uporabi glavo....začni malce razmišljat....pa ni le 100 številka....je ša kar mnogo več!
Upam, da zdaj razumeš....
peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:
Spet napaka....Pero RS tebi res nič ni jasno...malo uporabi glavo....začni malce razmišljat....pa ni le 100 številka....je ša kar mnogo več!
Upam, da zdaj razumeš....
Več kot 100-krat si se nasral pri nakupu?![]()
Potem pa iskreno sožalje
Jaz uporabljam glavo in razmišljam z njo. Zato pa ne bi dal 1000€ več za avto, samo zato ker je VW
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov