Mivec je napisal/-a:Če hočeš met avto pri katerem ne moraš doseči limita ti priporočam tega.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5551570&show=1
Definitivno tole, saj če že hočeš imeti konkretno konjenico, jo vsaj pokaži.

Mivec je napisal/-a:Če hočeš met avto pri katerem ne moraš doseči limita ti priporočam tega.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5551570&show=1
mihaing je napisal/-a:Koliko od vas je resnično vozilo DS3-ja![]()
![]()
Če bi ga, ga nebi predlagali v to skupino vozil katera se lepijo linki. Konkreten avto, da zelo malo od sebe, v primerjavi kolikor človek pričakuje preden se vsede v njega.
![]()
dvorjan je napisal/-a:@vezuv:
Ti tudi ne ves kaj bi rad. Najprej isces posteno poskocen mestni avto, nato pa bi z njim vozil dva otroka?! To nekako ne gre skupaj, ozr. je precej skregano z zdravo pametjo (divjati z mulci v avtu). Kupi petvratnega Clia, C3 ali kaj podobnega z najboljso motorizacijo, pa je. Ne bo 150 konjev, ampak za prevoz mladicev po mestu jih tudi ne rabis. Ali pa mularijo in nje razvoz pusti partnerici ti pa vzami en pocket-rocket, kot so ti predlagali.
@cruiser1:
Mustang je pa okreten mestni avto?!?! Ja, na obronku Kalifornije ze mogoce, ne pa v SLO. Bodite realni.
bizi10 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Koliko od vas je resnično vozilo DS3-ja![]()
![]()
Če bi ga, ga nebi predlagali v to skupino vozil katera se lepijo linki. Konkreten avto, da zelo malo od sebe, v primerjavi kolikor človek pričakuje preden se vsede v njega.
![]()
Očitno ti ne veš, kaj govoriš. 7 sekund do sto je poštena cifra, ki je precej predlaganih avtov ne doseže. Sicer pa naj avtor teme presodi, ali mu paše ali ne. Za drugi in mestni avtomobil se meni zdi 100x bolj primeren kot kake krave od BMW ipd. Da ne omenim, kolikokrat cenejše je vzdrževanje enega DS3 napram ostalim postavljačem. In ja sem ga vozil, par sto kilometrov. Imam Hondo Accord pa se mi je DS3 vseeno zdel odličen ko sem ga vozil. Ženskam je pa sploh všeč, edina jeba je če imaš že kaj naraščaja in avtosedeže.
dvorjan je napisal/-a:To, da vas 3/4 tukaj nima pojma kaj je mestna voznja in mestni avtomobil, je pa tudi v nebo vpijoce. Bi vas rad videl, kako bi se z dolgimi kracami cel mesec vozili v center Ljubljane v sluzbo in nazaj, iskali parkirna mesta, vozili mladez v vrtec, se prebijali od semaforja do semaforja itd. V takih primerih hitro vidis, da je vse kar ima vec kot 4m dolzine en sam minus ...
a_sist je napisal/-a:Uporabnik na forumu Mito155 prodaja oz bo kmalu prodajal ford focusa ST s 5 vrati. Serijsko ima 225 konjev, čipan pa čez 250. Po mojem bi s tem zmagal.
edit: to je ta tema viewtopic.php?f=7&t=88660&p=1493216
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov